Pevačica je imala 12 brakova, a svaki put se iz istog razloga razvodila

12.02.2024

20:02

By

Maja Odžaklijevska je imala 12 brakova

Ata images

Maja Odžaklijevska

Maja Odžaklijevska je imala 12 brakova

Pevačica Maja Odžaklijevska je imala 12 brakova takozvanih o čemu je jednom pirlikom otvoreno i govorila. Ipak, postoji nešto što je bilo svim njenim razvodima zajedničko.

Maja Odžaklijevska je imala 12 brakova i o tome je otvoreno govorila

Maja Odžaklijevska je jednom prilikom progovorila na temu brakova i razvoda te tada otkrila nepoznate detalje iz njenog života.

Pevačica je govoreći o ljubavi istakla da je imala 12 onih koje bi mogle da se okarakterišu kao brak. Ipak, u vezama kako je rekla nikada nije trpela.

Imala sam dvanaest takozvanih brakova. Kako dođe onaj momenat da krene zvocanje ili ponašanje koje mi se ne dopada, ja trpam sve stvari u kese za đubre i kažem: „Stvari su ti ispred.” Ćao, doviđenja i novi brak.

– Moja majka je govorila: „Jedan se otegao, drugi se protegao”- svojevremeno je izjavila pevačica.

Inače, Maja ima dve ćerke, a Tea i Andrea su njena najveća radost, baš kao i njeni unuci.


Maja Odžaklijevska je imala 12 brakova

Maja OdžaklijevskaAta images

Dok je kao samohrana majka podizala ćerke govorila je ranije da joj nije bilo lako.

– Bilo je strašnih momenata dok sam podizala ćerke. Dešavalo se da jedemo keks sa vodom zato što nemamo para za mleko. Do te mere je bilo teško. Nisam mogla da radim, a nisam i dalje htela da pravim kompromise i pevam nešto što ne mogu, što želudac neće – ispričala je.

Kao što je poznato Maja se povukla sa javne scene i sada provodi penzionerske dane.

PROČITAJTE I: Više ništa ne krije: Džejla Ramović se oglasila nakon natpisa da ima devojku

Ona se kako je pričala preselila iz Beograda, u prirodu, a vreme je do skoro provodila sa svojim unukom kom je dijagnostifikovan autizam.

Maja je i sama često govorila na ovu temu, a pre pola godine je rekla da je unuka vratila mami jer ne može više da brine o njemu.

Luka je imao dve godine kada sam videla da sa njim nešto nije u redu. Predložila sam ćerki da ga vodimo u Institut za decu ometenu u razvoju, a ona mi je rekla: „Ajde, mama, molim te, ne izmišljaj.“ Rekla sam joj da znam da je teško svakoj majci da prihvati da sa njenim detetom nešto nije u redu, ali da moramo to da uradimo. Mislila sam da je bolje da ispravljamo to što treba da se ispravi dok je još mali – ispričala je Maja koja je u jednom trenutku ćerki rekla da ona ne može više da brine o unuku jer je fizički jak.

PROČITAJTE I: Od ovoga se srce kida: Žena Slobe Radanovića iznela bolne detalje o sinu sa autizmom

– Luka sada jeste bolje, više nas razume nego ranije, ali i dalje ne govori. Sa njim mora mnogo da se radi i ja sam, dok sam imala snage, sve to mogla da savladam. Ali više nemam! Prošle godine sam ga predala majci. Rekla sam ćerki Tei: „Sine, ja više ne mogu! On je sada fizički jak, a i u pubertetu je. Ne postoji način da nastavim da ga čuvam. Drago mi je što kod Luke vidim boljitak, u smislu da nas bolje razume nego ranije. Ali i dalje ne govori. Najveća želja mi je da čujem unuka kako priča – istakla je ranije Maja za informer.

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije