Maja Nikolić opet završila na sudu: Ova žena će joj doći glave FOTO

23.12.2023

14:00

By

Maja Nikolić završila na sudu

Maja Nikolić završila na sudu

Maja Nikolić besna je jer je planirala ove godine da pošalje pesmu na konkurs za našeg predstavnika za Evroviziju, međutim, dobila je informaciju da je ona zabranjena na RTS-u i da ne može da se prijavi.

Maja Nikolić završila na sudu  zbog Evrovizije

Obrazloženje nije dobila, ali se spekuliše da je razlog taj što je javno tvrdila da je to muzičko takmičenje namešteno, te da je žiri potplaćen. Kako saznajemo, pevačica je razgovarala sa svojim advokatom i rešila je da tuži Oliveru Kovačević, iako ona više nije glavna urednicu zabave na RTS-u.

Maja Nikolić završila na sudu

– Maja je poludela, rečeno joj je da ona i Aca Lukas zbog svega što su iznosili u javnost o Javnom servisu ne mogu da učestvuju u njihovim projektima. Maja smatra da to nije fer i pošteno i da ne smeju takve stvari da se dešavaju. Ona je bila kod advokata sa kojim je razgovarala i rešila je da tuži Oliveru kao nekoga ko je ovu odluku i doneo, jer je ubeđena da ona stoji iza toga. Maja kaže da ima mnogo dokaza protiv nje i da joj se ne piše dobro šta će sve da iznese. Advokatu je dala potpis i sada čeka da se zakaže prvo ročište- kaže nam izvor. Međutim, Maja nije želela da priča javno  na ovu temu, pa nam je kratko odgovorila.

Pročitajte: Maja Nikolić iskrena- Aleks se srozala posle Dejana, postoji razlog što je Zvezdan ostavio ženu FOTO

Maja Nikolić završila na sudu

– U šoku sam kada sam saznala šta se dešava i da ja ne mogu da se prijavim na konkurs. Osoba sa RTS mi je to dojavila, ali Bože moj, rešićemo i to. Ja sam neko ko je porastao na tom Javnom servisu i ne može mene niko da zabranjuje- kaže pevačica.


Još iz kategorije