Sada je ona glavna: Luna preuzela brigu o sestri, svi se pitaju gde je Anabela

03.03.2024

11:00

By

Luna preuzela brigu o sestri

Luna preuzela brigu o sestri

Nakon što se pojavio snimak na kom je Nina Đogani u provodu sa osumljičenim makroima za kojima je raspisana poternica, svi su počeli da šuškaju kako su je ti momci navodno štitili jer su bliski sa njenim dečkom koji je u zatvoru.

Luna preuzela brigu o sestri, svi se pitaju gde je Anabela

Anabela se potresla jer se mesec dana u nazad njena srednja ćerka provlači po medijima u lošem kontekstu, pa je Luna rešila da se postara za sestru i zaštiti je.

Kako saznajemo, Luna je pričala sa Anabelom i obe su se složile da moraju Nini da budu podrška jer ona nije javna ličnost i teško podnosi kada se o njoj piše, pogotovo kada je stavljaju u koš sa negativnim pričama.

Luna preuzela brigu o sestri

Luna je rekal svojoj mami da će ad provodi više vremena sa Ninom i kako je sama prošla golgotu da je posavetuje da se iz svega izvuče i ostane pozitivna.

Pročitajte: Dom Zlate Petrović zavijen u crno- Pevačica ne može da dođe sebi od bola, samo je jedno kratko izustila

– Luna je rekla Nini da se ne brine i da je bitno da njeni najbliži i ljudi koji je vole znaju istinu i da ne pridaje značaj uopšte negativnim komentarima. Pošto su jako povezane njih dve, Luna sada sve više insistira da Nina bude kod nje, da joj pomaže oko dece i mnogo razgovaraju. Čak i kada Luna ima obaveze po gradu, njih dve zajedno idu svuda.


Pročitajte: Nina Đogani imala udes- Posledice su teške, Anabela i Luna van sebe

– Nina je srećna što je cela porodica uz nju, pogotovo što sa Lunom ima baš otvoren odnos. I Marko ume da je često posavetuje kao muškarac i da joj kaže svoje mišljenje na određene teme. Anabela je u odnosu na Lunu mnogo emotivnija, pa je sve što se Nini događa pogađa i možda kao majka ne ume da bude toliko realna.

Luna preuzela brigu o sestri

– Zato i njoj znači što se Luna maksimalno posvetila sestri i uvek je tu šta god da joj treba, a i Nina jako voli da sa Lunom provodi vreme, kaže nam izvor blizak Luni.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije