Rada priznala: Sve veze su mi pukle zbog prevare, ovo me je dotuklo

17.12.2023

14:00

By

Ljubavni život Rade Manojlović

Ljubavni život Rade Manojlović se često komentariše

Rada Manojlović odbija da priča o Harisu Berkoviću sa kojim je bila šest godina u vezi i zato nikada nije otkrila pravi razlog raskida.

Dečko Rade Manojlović

Ljubavni život Rade Manojlović izazvao lavnu komentara

Međutim, konačno je rešila da stavi tačku na nagađanja da li je od strane pevača bila prevarena kako se šuškalo pre izvesnog vremena. Pevačica je teka sada priznala da joj samo veza sa Berkovićem nije pukla zbog treće osobe.

– Ova poslednja veza jedino nije prekinuta zbog treće osobe. Kada razmišljam o drugoj osobi, a imam partnera, to je već prevara i ja volim da budem fer igrač i zato prekidam. Čim sam ja pomislila na drugoga znači u vezi u kojoj sam nešto nije okej. Inače, muškarci su uglavnom za mir, ali ja nisam, ne volim mir.

Pročitajte: Ove reči su je zabolele- Rada Manojlović otkrila kako ju je Snežana Đurišić uvredila

Ljubavni život Rade Manojlović

Podsetimo, pevačica je prekinula vezu sa Milanom Stankovićem jer započela tajnu romansu preko poruka sa Momirom Gajićem koji živi u Americi, a njega je posle ostavila zbog Harisa Berkovića.


Rada je bila pet godina u vezi sa Harisom, a čak su najavljivali i venčanje. Međutim, mediji su pisali kako je njegova porodica protiv tog braka jer nisu iste veroispovesti, dok je Radin otac mnogo voleo Berkovića i navijao je da se njih dvoje venčaju.

Još iz kategorije