Isplivala istina: Bogdana nije htela da čuje za Veljka, preko jedne stvari ne može da pređe

24.01.2024

16:30

By

Ljubav Bogdane i Veljka

Ljubav Bogdane i Veljka se često komentariše u javnosti

Cecin sin Veljko Ražnatović i njegova izabranica Bogdana uživaju u srećnom braku. Njih dvoje kao krunu ljubavi imaju dva sina, starijeg Željka i mlađeg Krstana.

Ljubav Bogdane i Veljka izaziva dosta komentara u javnosti

Međutim, to nije sve, njihova porodica će uskoro postati bogatija za još jednog člana. Cecina snajka je trudna po treći put, a nosi još jednog dečaka kome će ponosni roditelji dati ime Ilijan.

Ljubav Bogdane i Veljka

Čini se da je njihova ljubav s godinama sve lepša, a sada su isplivali novi detalji o njihovoj ljubavi. Naime, kako je sama objasnila, Bogdana je u samom startu odbijala Veljka.

– Upoznavanje sa Veljkom bilo je jedinstveno od samog početka, što je dovelo do neverovatne povezanosti i na kraju do toga da stvorimo neverovatnu ljubav i porodicu koja je za nas veliki blagoslov.

– Počelo je tako što sam ga odbila, jer sam znala kakav je. To je kod njega probudilo samo veću želju za mnom, kasnije je to preraslo u veliku ljubav – rekla je Bogdana za domaće medije.


Ljubav Bogdane i Veljka

Podsećanja radi, njih dvoje već imaju dva sina Željka i Krstana, a kako prenos mediji treći sin će se zvati Ilijan. Ilijan je muško ime nastalo od imena Ilija. Izvorno, hebrejski glasi Elijjáhu i znači moj Bog je Jahve. Ženski oblik ovog imena je Ilijana. Drugi oblik ovog imena je Ilian.

Veljko Ražnatović je ranije otkrio da ne krije da bi voleo da njegovi naslednici krenu njegovim koracima i postanu sportisti.

Pročitajte: Elegantno i luksuzno- U ovom raju uživaju Bogdana i Veljko Ražnatović u Titelu FOTO

Ljubav Bogdane i Veljka

Otkako je upoznao suprugu Bogdanu Ražnatović, Veljko Ražnatović živeo je na relaciji Beograd – Titel. Ipak, kada su se venčali, bokser je odlučio da se preseli kod tazbine, kako bi bio dalje od gradske vreve i uživao u miru.

SLIKE: Bojan Vuković, Ata images, Instagram

Još iz kategorije