Lepa Brena, Zdravko Čolić i snežna idila ovog vikenda za grandiozno finale muzičke sezone – SKYMUSIC najavljuje spektakl na Kopaoniku, ZIMSKA SEZONA SE NASTAVLJA!

14.03.2024

11:03

By

Lepa Brena i Zdravko Čolić na Kopaoniku

Lepa Brena i Zdravko Čolić na Kopaoniku

Još samo 3 dana ostalo je do spektakularnog zatvaranja muzičke sezone na omiljenoj zimskoj destinaciji u regionu – Kopaonik Music Week kulminiraće ovog vikenda senzacionalnim nastupima dve najveće muzičke legende sa ovih prostora – Lepe Brene (15. marta) i Zdravka Čolića (16. marta)!

Dve najveće regionalne muzičke senzacije dovešće do usijanja atmosferu na dobro poznatom mestu – u Event Hall-u hotela GRAND Kopaonik, donoseći grandiozno finale najpopularnijeg zimskog muzičkog festivala i premium iskustvo kakvo se ne zaboravlja. Tako će prva dama šoubiznisa, Lepa Brena, svojom harizmom i prepoznatljivim hitovima raspametiti publiku prve večeri, dok će Čola, gospodar emocija i pesama koje su obeležile sve generacije, zatvoriti muzičku sezonu svojim nezaboravnim koncertom narednog dana.

SKYMUSIC će oživeti scenu spektakularnom audio-vizuelnom produkcijom, a sudeći prema interesovanju publike, sala će biti ispunjena do poslednjeg mesta! Zaljubljenike u zimske spotove dodatno raduje činjenica da je pao sneg, pa nema sumnje da će zatvaranje muzičke sezone na popularnom Kopaoniku proći u znaku skijanja, vrhunske zabave i nastupa o kojima će se pričati.

Izuzetno ograničeni kontigenti ulaznica za ovaj VIP muzičko-scenski spektakl dostupni su isključivo na poziv na broj telefona +381 60 6670 318.

Još iz kategorije