Oni su Dragani Mirković najveća podrška: Muž i sin zasenili pola estrade koja je došla da podrži pevačicu na prvom koncertu FOTO

16.02.2024

21:02

By

Razvod Dragane i Tonija

Ata images

Dragana Mirković

Prvi koncert Dragane Mirković se doržava večeras

Večeras je Arena rezervisana za pevačicu Draganu Mirković koja obeležava 40 godina uspešne karijere. Ona je zakazala dva, a ovo je prvi koncert Dragane Mirković koji se održava.

Koncert Dragane Mirković povodom 40 godina karijere

Dragana Mirković održava večeras svoj prvi koncert u sklopu turneje, a ovo je ujedno i humanitarni koncert jer je pevačica odlučila da njena cela turneja bude humanitarna, te je to učinila u saradnji sa humanitarnom organizacijom „Srbi za srbe“, koje je pre dve godine upoznala.

Naziv Draganine turneje je „Do poslednjeg daha“ a pevačica je odlučila da svoju publiku oduševi već na samom početku koncerta te je zapevala čuveni hit istog naziva kao turneja, a zatim je izvela i koreografiju sa stolicom.

 

Koncert Dragane Mirković

Toni i Manuel BijelićAta images

Dragana se obratila i publici a nije mogla da zadrži ni suze:


– Hvala najlepše. Najbolji ste na svetu, ja ne mogu da verujem, želim da vas vidim i kažem koliko vas volim. Dragi moji.

– Hvala što ste uz mene 40 godina, ej 40 godina. I dok budem živela govoriću da imam najbolju publiku na svetu. Hvala vam što me volite, i ne znam sta više da kažem. Večeras sam pred vama sa pruženim srcem i sa puno ljubavi za sve vas. Ovo je više od jubileja – istakla je pevačica.

PROČITAJTE I: Majka Ane Korać pokazala unuka: Dečak je neodoljiv, a evo na koga liči

Kako je koncert humanitarnog karaktera Dragana je najavila predstavnika humanitarne organizacije koji je održao kratak govor, zahvalio se pevačici Dragani Mirković, te joj i tom prilikom uručio ikonu kao poklon.

Malo je reći da je publika sve ispratila ovacijama, a pevačica nije skrivala zadovoljstvo.

Podsetimo, Dragana je ranije trebalo da otpočne turneju ali je sve odloženo zbog smrtnog slučaja u njihovoj porodici.

Uz Draganu su tu i njeni najbliži, a suprug Toni Bijelić i sin Manuel zasenili su pola etsrade koja je došla da podrži pevačicu.

Ko je sve od kolega sa estrade došao da podrži Draganu Mirković i da zajedno sa njom proslavi 40 godina karijere pogledajte u nastavku u galeriji.

Još iz kategorije