Karleušu muva poznati fudbaler, Duško će poludeti kada sazna ko je on

08.05.2024

21:00

By

karleušu muva fudbaler jelena karleuša karleuša i duško star magazin paparazzo lov tabloid star karleuša razvod

Karleušu muva fudbaler, a Tošić ga dobro poznaje

Jelena Karleuša javno je priznala da i dalje živi pod istim krovom sa Duškom Tošićem, te da o razvodu više uopšte ne razmišlja. Kako je rekla, ona smatra da prevara u mnogim slučajevima može da spase i da očvrsne brak ako su partneri pametni.

karleušu muva fudbaler

Međutim, ono što Duško Tošić za sada ne zna jeste da je Karleušu muva fudbaler s kojim on nije u dobrim odnosima! Kako otkriva naš izvor iz sportskih krugova, oženjeni fudbaler je opsednut Karleušom već neko vreme i stalno joj šalje romantične poruke u nadi da će mu odgovoriti.

Pročitajte još i ovo: Jelena Karleuša priznala da je prevarila Duška

– Znam provereno da Karleušu muva fudbaler, ali ne mogu vam reći njegovo ime jer je on poznat javnosti, a ima i porodicu. Ako bi se to saznalo on bi se sigurno razveo jer njegova žena ne bi podnela tu vrstu afere, pošto se već pisalo da joj je neveran i da je bio sa mnogim lepoticama.

Karleušu muva fudbaler da bi se osvetio Tošiću

On već nekoliko nedelja proganja Karleušu i skoro svakog dana šalje joj romantične poruke, ali mu ona uopšte ne odgovara. Ne želi sebi da pravi dodatne probleme, a još uvek ništa ne govori Dušku jer zna da bi on poludeo pošto sa tim kolegom nije u dobrim odnosima.

karleušu muva fudbaler


Njih dvojica se poznaju desetak godina, ali nikada nisu bili bliski. On igra za veliki inostrani klub, pa se nije sretao sa Duškom poslednjih godina, ali se ipak znaju i bili su u istom društvu više puta.

Karleuša je svesna da je sve to njegova igra kako bi nervirao njenog muža Duška, pa ne želi da se upliće niti da mu bilo šta govori i zato ga samo kulira. Znam da je njemu Karleuša velika opsesija poslednjih pet godina.

Jednom prilikom su se čak i sreli na jednoj proslavi, ali tada nije smeo ništa da pokušava jer je tu bilo mnogo ljudi. Ako nastavi da je proganja ona će sigurno reći Dušku pa će njih dvojica već nekako obračunati, završava izvor za Star.

Još iz kategorije