Optužila je muža pevača da je gej, da je u braku jela sendviče, a ovako danas izgleda nekadašnja rijaliti učesnica

16.01.2024

20:01

By

Jovana Nikolić optužila muža pevača da je gej

printscreen youtube TV pink

Jovana Nikolić optužila muža pevača da je gej

Nekadašnja rijaliti učesnica Jovana Nikolić bila je deo šoua Farma još 2013. godine kada je uplovila u vezu sa pevačem Danijelom Alibabićem. Ubrzo posle napuštanja rijalitija par je izgovorio sudbonosno da, ali ta ljubav nije dugo potrajala. Jovana Nikolić optužila muža pevača da je gej i iznela u jasvnot detalje iz braka.

Jovana Nikolić optužila muža pevača da je gej, iznela sav prljav veš u javnost

Posle samo tri meseca braka došlo je burnog razlaza kada je Jovana iznela u javnost sav prljav veš. Naime, Jovana Nikolić optužila je muža pevača da je gej, kao i da je u braku samo jela sendviče. Njene izjave tada su šokirale javnost.

Ona je između ostalog tada tvrdila i da je zarobio u kuću i da je sve bio samo njegov marketinški trik.

– Istina je, razišli smo se jer neću da tolerišem fizičko zlostavljanje! Za ova tri meseca svašta sam doživela – istakla je između ostalog tada Jovana i dodala:

– Ja sam sve vreme robovala onome što mi je on nametao.

– Tačno je ono što se govorilo i pisalo o njemu – da je homoseksualac! Otkako smo se doselili u Beograd, nije me primećivao, stalno je imao obaveze, izlazio s društvom… Kod kuće je stalno bio za laptopom, u virtuelnom svetu sa ko zna kim – ispričala je tada Jovana.


Međutim, danas, Danijel Alibabić je u srećnom braku, ima i dvoje dece, a nastavio je i svoju muzičku karijeru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danijel Alibabić (@danijel_alibabic)

Jovana se posle toga nije više pojavljivala u rijalitijima. Jedan period radila je u kiosku brze hrane, a kako je kasnije isticano u medijima zajedno sa sestrom držala je salon lepote.

Jovana Nikolić optužila muža pevača da je gej

Jovana se navodno bavila depilacijom dok je njena sestra bila zadužena za nokte i šminku. Ipak, Nišlijka je i posle turbulentog period života ostala da živi u Beogradu, gde je navodno i danas.

Još iz kategorije