Sprema se svadba veka: Jovana Jeremić se udaje za biznismena, o njegovom potezu svi pričaju

14.12.2023

15:00

By

Jovana Jeremić se udaje

Jovana Jeremić se udaje za biznismena

Voditeljka Jutarnjeg programa na televiziji Pink, Jovana Jeremić predstavila je javnosti svog novog dečka. U pitanju je srpski biznismen Dragan Stanković.

Jutarnji program Jovane Jeremić

Jovana Jeremić se udaje za novog dečka

Kako prenose domaći mediji, voditeljka i biznismen bi pravili svadbu po svim srpskim običajima, a na kojoj bi se sjatilo pola estrade da peva Jovani s obzirom na to da ima mnogo prijatelja u ovim krugovima.

đani i jovana jeremić jovana jeremić jovana jeremić reklama star magazin

– Jovana i njen dečko Dragan Stanković se ludo vole. To traje već neko vreme, ali ona nije htela da se o tome priča niti da se eksponira njena veza u javnosti. Kad su uhvaćeni na javnom mestu, Jovana je sve potvrdila. Svakako nema šta da krije, kod nje je sve transparentno. Inače, ako dođe do svadbe, pa tu će da se sjati cela estrada! Svi će hteti da pevaju Jovani, ona s mnogima ima drugarski odnos, to bi sigurno bila svadba decenije. Aleksandra Prijović bi bila među prvima koja bi bila na veselju, Jovana mnogo voli njene pesme, a o Milici Pavlović da ne pričamo – priča nam izvor blizak voditeljki, a pevačica Maja Nikolić tvrdi da bi oberučke prihvatila da zapeva kod Jeremićke na veselju, i to među prvima:

Pročitajte: Uhvatio je strah i panika- Jovana Jeremić otkrila šta joj je uradio učesnik Elite

Dečko Jovane Jeremić


– Kad je Jovana rekla da je ponovo u vezi, prva sam joj čestitala. Verujem u ljubav i nekako mi intuicija govori da je to ona prava. Videćemo, sve će se brzo odvijati u jednom lepo smeru. Pevam im na svadbi, ovo će biti večna ljubav, osećam to! Želim Jovani sve što želim i sebi od srca! Samo se prava ljubav računa! Sve ostale su samo broj. Ona je princeza i zaslužuje svu sreću ovog sveta.

Još iz kategorije