Vrištala i zvala policiju: Jovanu Jeremić napao psihopata ispred zgrade

17.02.2024

19:02

By

Jovana Jeremić voli samo skupe poklone

Bojan Vuković

Jovana Jeremić

Jovana Jeremić napadnuta ispred svoje zgrade

Jovana Jeremić nedavno je doživela ozbiljan stres kada je ispred zgrade u kojoj živi sa ćerkom Leom sačekao čovek koji je počeo da je vređa i da joj preti.

Kako saznajemo, voditeljka je odvela rano ujutru ćerku u vrtić, zatim otišla na trening i kada se vraćala u stan, nakon što je izašla iz automobila Jovana Jeremić napadnuta je, nju je spopao čovek koji ima oko pedeset godina i koji je bio visok i krupan. Iako je često u njenom društvu nejn izabranik. baš tada nije bio.

Kada je Jovana Jeremić napadnuta, ona je od šoka počela da vrišti i da zove policiju

Kada je Jovana Jeremić napadnuta ostala je u šoku, nije joj bilo jasno šta se dešava, a onda je on krenuo da joj preti.

“Čim je izašla iz kola sačekao je taj čovek i počeo da viče. Jovana ga nije razumela, nasmejala se i pitala da li se njoj obraća. Krenuo je da urla i da joj govori da je seljanka, da je kreten, da je majka trebala da je abortira, Jovana je bila u šoku. Pitala je nekoliko puta: Gospodine, ko ste vi?”, priča nam izvor blizak Jovani i dodaje:

Jovana Jeremić napadnuta

“On je nastavio da urla, a kako je Jovana pokušala da ga zaobiđe, on je sve vreme stajao ispred nje i nije joj dozvoljavao da prođe. On amu je rekla da se pomeri i da će zvati policiju. Kako je pomenula policiju on je počeo da izgovara baš vulgarne reči i da preti. Rekao joj da će sledeći put da joj izbuši gume, da se osvrće kada izlazi iz stana, da će on da joj pokaže da je ona niko i ništa. Jovani uopšte nije bilo svejedno, a dodatni šok joj je bio što od prolaznika niko nije reagovao“, kaže izvor i nastavlja:


PROČITAJTE I: Sale Tropiko posle razvoda ima novu devojku: Svi čekaju Jovaninu reakciju

„Uzela je telefon i nazvala policiju, sve vreme je na spikerfonu držala vezu, kada se uverio da stvarno zove policiju, taj manijak je pobegao. Sreća, Jovana se setila, te ga je fotografisala i dala je i to policiji. Koliko znam, isti dan je priveden na saslušanje i zabranjeno mu je da Jovani priđe. Nikome nije jasno ni ko je čovek, ni šta je hteo, ali ispostavilo se da je psihički nestabilan, jer je zaveden već kao osoba koja ima psihičke probleme”, završava naš izvor.

Pozvali smo voditeljku za komentar, ali nam je rekla da je u medijskoj ilegali.

IZVOR: S. A.

Još iz kategorije