Iva Grgurić podelila najlepše vesti: Stiže beba i udaje se za poznatog srpskog fudbalera

01.12.2023

15:00

By

Janjuš slao poruke

Ata images

Iva Grgurić

Beba Ive Grgurić je izazvala lavinu komentara

Nekadašnja pobednica Zadruge, Iva Grgurić svojim pojavljivanjem ne prestaje da izaziva pažnju javnosti. Ona je plastičnim operacijama promenila lični opis, a nedavno je komentarisala i intervencije Maje Marinković koje joj se uopšte ne dopadaju.

Naime, sada je gostovanjem u jednoj emisiji izazvala lavinu komentara, a imala je zadataka da komentariše poznate muškarce iz Srbije.

Beba Ive Grgurić

Usred emisije, Iva je otkrila koja je poslednja poruka koju je dobila, te javno pustila glasovnu poruku i najavila – bebu.

– Poslednju poruku mi je poslala moja drugarica Boba. Boba inače treba se porodi uskoro, pa mi je nešto rekla za porođaj… Uglavnom, treba da se porodi, a ja jedva čekam. To je to, stiže beba, stiže prinova – rekla popularna starleta.

Beba Ive Grgurić o poznatim muškarcima ne prestaje da se komentariše

Ona je trenutno slobodna, a u emisiji je imala zadatak da prokomentariše poznate muškarce.


– Vladimir Tomović, ne, nije moj tip, definitivno! Bila sam s njim u rijalitiju, dobar dečko, ali – korpa! Vuk Kostić, ne znam ko je zaista, tako da mu ne dam ni brak, ni seks – korpa! Milan Marić… Da li ste vi normalni, ljudi, kao da ja znam te ljude? (smeh) Glumac, ne znam ga, korpa! Izvini, liče – smeje se Grgurićeva, te nastavlja:

Pročitajte: Niko je nije prepoznao- Iva Grgurić se cela izoperisala, ovo nije ista osoba FOTO

Beba Ive Grgurić

– Sloba Radanović, volim njegove pesme, ali ne bih mu dala seks, a ni brak, nema teorijske šanse, s toga – korpa! Miloš Biković… E, sad ste me našli! (smeh) Ne bih baš ušla s njim u brak, ali mu ne dam korpa, tako da znate već – istakla je starleta i namignula u kameru.

Beba Ive Grgurić

– Aleksandar Mitrović, uh, ne! Ne sviđa mi se, nema pločice. Novak Đoković – brak! Mensur Ajdarpašić, joj, definitivno korpa! Dušan Vlahović… Brak – nasmejala se Iva, a koje još sočne detalje je otkrila pred kamerama, pogledajte u video prilogu na vrhu teksta.

Beba Ive Grgurić je samo podgrejala maštu fanova, a ostaje da vidimo kako će Vlahović reagovati na ovaj njen komentar.

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković

Još iz kategorije