Ćutala je godinama: Šokantna ispovest Goce Tržan, Ivan Marinković nije Lenin otac

21.12.2023

21:00

By

Recept Goce Tržan

ATA IMAGES

Goca

Izjava Goce Tržan će razbesneti Ivana Marinkovića

Pevačica Goca Tržan je poznata po svojim hitovima, ali i turbulentnom ljubavnom životu. Naime, ona je bila u braku sa učesnkom rijalitija Ivanom Marinkovićem.

Izjava Goce Tržan će pokrenuti dosta komentare

Njih dvoje su dobili ćerku Lenu, ali usledio je razvod nakon koga su ostali u lošim odnosima. Goca ga retko pominje, a sada je izjavila nešto što će ga bez sumnje razbesneti.

Izjava Goce Tržan

Goca o bivšem ne želi da kaže ni reč, ali o sadašnjem suprugu Raši Novakoviću govori samo u superlativu i objašnjava zašto je bubnjar zapravo Lenin otac.

Ona je prvo odgovorila na to da li smatra da ćerke biraju svoje partnere u odnosu na svog oca i da li je to plaši:

– S obzirom na to da joj je Raša otac, to me ne plaši jer je sjajan muškarac. Za ovih 13 godina, koliko smo zajedno, pokazuje kako muškarac treba da se ponaša prema ženi. Biće ona i s nekim kretenom sto posto, jer svaka od nas to mora da prođe, ali nadam se da će biti pametna i da će reći: „Ne, ne, ja sam živela sa Rakijem, znam kako muškarac treba da se ponaša i neću dozvoliti da to upropastiš.“


Pročitajte: Razvod je bio neminovan- Goca Tržan priznala- Nemam više emocije prema tom čoveku..

Izjava Goce Tržan

Pevačica je otkrila kakav odnos ima sa svojom mezimicom, kao i da li imaju otvoren odnos:

– Odličan nam je odnos. Nema tabu tema, razgovaramo o svemu o čemu majka i ćerka treba i moraju da razgovaraju. Nešto, naravno, treba da ostavi za drugarice, ali možemo o svemu da razgovaramo. Ne razgovaramo uvek kao majka i ćerka, već kao drugarice. To kako nas dve možemo da ogovaramo – niko ne može.

Još iz kategorije