Bila je bomba devedesetih, a onda je preko noći nestala: Svi su u čudu kako sada izgleda Sani Armani

15.05.2024

09:00

By

Izgled Sani Armani

Izgled Sani Armani iznenadio je mnoge

Nekadašnja voditeljka i manekenka Sandra Drašković, svima mnogo poznatija pod nadimkom Sani Armani, već dugi niz godina ne krasi domaće Tv ekrane iako je u tom poslu bila veoma uspešna i publici i te kako draga.

Izgled Sani Armani ne prestaje da se komentariše otkako se pojavila u emisiji kod Amidžića

Emisije koje je svojevremeno vodila, „Siti klub“ i „Sanimetar“ prikivale su gledaoce uz ekrane, a pored lepe energije koju je emitovala, jedna od ključnih stavki bio je i savršeni izgled Sani Armani koji niko nije mogao da joj ospori.

Pročitajte i – Transfer godine- Voditeljka Pinka prešla na drugu televiziju, gledaoci u šoku

Ipak, gotovo preko noći ona je 2010. godine odlučila da se povuče u medijsku ilegalu, a zatim je 2017. otputovala preko okeana, tačnije u Los Anđeles, gde kako je sama priznala, živi američki san.

Izgled Sani Armani

– Pre nego što sam odlučila, otišla sam tamo, imala sam familiju, pa sam htela da proverim kako je i da li sebe tamo vidim. Naravno, svidelo mi se. Ipak, nije mi bilo lako jer sam ceo život u Beogradu, izgradila sam poslove, porodica mi je ovde, ali sam želela nešto drugačije – rekla je Sandra nedavno za domaće medije i dodala:

– Iskrena da budem, spremala sam neki projekat, ali ne smem ništa da otkrivam. Ta serija je preskupa, ne za Srbiju, nego za Evropu. Htela sam i sinu da omogućim školovanje u inostranstvu. Los Anđeles je prelep, klima je prelepa, ljudi su raspoloženi. U tom smislu mogu reći da živim američki san… Srbujem koliko mogu, ali se prilagođavam – istakla je ona.


Izgled Sani Armani

Budući da se zaista dugo nije pojavila u javnosti, mnogi ne znaju u kojoj meri su godine uticale na njen izgled, a da se uverimo da je jednako lepa i atraktivna žena, uverili smo se sinoć u emisiji „Ami G Show“.

Izgled Sani Armani

Sandra je svojim gostovanjem izazvala veliku buru , pa je neizbežno bilo da osvane na mnogim portalima i svi su u čudu zbog činjenice da se izgled Sani Armani nije umnogome izmenio i da nakon toliko godina, složićete se, oduševljava.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Printscreen

Još iz kategorije