Mirjana Karanović se skinula u sedmoj deceniji: Zanemećete kako izgleda

15.05.2024

18:05

By

Izgled Mirjane Karanović

ATA IMAGES

Mirjana Karanović

Izgled Mirjane Karanović ostavio je mnoge bez teksta

Glumica Mirjana Karanović je osim po raskošnom talentu, poznata i po neverovatnoj figuri koju održava napornim vežbanjem i zdravom ishranom. Upravo zbog toga, glumica se može pohvaliti svojim telom u 67. godini. Drugim rečima, izgled Mirjane Karanović mnoge ostavlja bez teksta i sada kada je ona u sedmoj deceniji.

Izgled Mirjane Karanović za mnoge je domaći zadatak

Glumica se svojevremeno fotografisala u bikiniju na Adi Bojani, koju rado voli da posećuje, gde izgled Mirjane Karanović zapravo najviše dolazi do izražaja.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mirjana_karanovic (@mirjanakaranovic)

Mirjana je, inače, poznata kao obožavalac nudističkih plaža, a Ada Bojana upravo ima jednu takvu. S tim u vezi, glumica je otkrila i tajnu svog dobrog izgleda, a kako kaže, iz ishrane je potpuno izbacila testo čega se pridržavala i majka Mirjane Karanović.

 


 

View this post on Instagram

 

A post shared by mirjana_karanovic (@mirjanakaranovic)

Podsećanja radi, pre malo više od godinu dana glumica Mirjana Karanović pretrpela je tragediju u porodici:

Majka Mirjane Karanović, Rada, preminula je danas u 91. godini života. Tužne vesti glumica je potvrdila putem svog Instagram profila gde se od majke oprostila rečima koje kidaju dušu.

– Mirno putuj, mama. Hvala ti za sve što si učinila za mene i sve čemu si me naučila. Hvala ti za brigu, za neprospavane noći. Hvala ti za snagu, slobodu i nezavisnost kojoj si me naučila. Hvala ti što si me rodila – oprostila se Mirjana od majke Rade koja joj je bila najveća podrška u životu.

Pročitajte i – Šokantno – Otkriveni detalji stravičnih razgovora poznate glumice sa Branislavom Lečićem

Podsećanja radi, Mirjana je nedavno bila podrška mlađoj koleginici:

 

– Ja nikada nisam bila bespomoćna, imala sam karijeru od samog početka i imala sam moć. Svaka glumica koja ima karijeru – ima i moć. Njih producenti ne diraju! Moje studentkinje su se ohrabrile da govore o tome šta su doživljavale na tim kastinzima, svašta sam čula, od ljudi koji su bili prisutni, šta se tu izgovara, ali o tome se ne govori. Mi živimo u društvu koje još uvek smatra ono „Daj, nemoj da se femkamo“ – zaključila je ona.

 

 

 

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije