Nije od dijete: Andrija Kuzmanović više ne liči na sebe, skinuo 30 kg, a evo i kako…

07.06.2024

09:20

By

Izgled Andrije Kuzmanovića

Marija Mladjen/ATAImages

Photo: Marija Mladjen/ATAImages

Izgled Andrije Kuzmanovića drastično je izmenjen

Jedan od mnogima omiljenih glumaca Andrija Kuzmanović, pored glumačkog talenta srca publike osvojio je harizmom i svojom šaljivom prirodom, a budući da pripadnice lepšeg pola ne mogu da mu odole, ponosno nosi tutulu jednog od najšarmantnijih umetnika.

Izgled Andrije Miloševića oduševio posebno pripadnice nežnijeg pola

Iako izgled Andrije Kuzmanovića nikada nije bio jedan od njegovih prioriteta i stavka po kojoj je želeo posebno da se ističe, glumac je odlučio da uzme stvari u svoje ruke i skine višak kilograma koje je imao.

Izgled Andrije Kuzmanovića

Photo: Marija Mladjen/ATAImagesMarija Mladjen/ATAImages

Naime, transformacija kod njega je evidentna, a sve za potrebe uloge zbog koje je u znatnoj meri izgled Andrije Kuzmanovića korigovan, pa on sada može da stane rame uz rame sa najvećim holivudskim zvezdama.

Izgled Andrije Kuzmanovića

Photo: Antonio Ahel/ATAImagesAntonio Ahel/ATAImages

Nova frizura koju je pokazao na društvenim mrežama učinila je da izgleda znatno mlađe, međutim dame koje ga prate, nisu ostale imune na isklesane trbušnjake kojima se sa ponosom pohvalio.


Duga kosa, bradica i stomačić sada su za glumca prošlost, a novi izgled Andrije Kuzmanovića koji je sve redom iznenadio, naišao je na salvu pohvalnih komentara.

Izgled Andrije Kuzmanovića

Mnogi su takođe bili zainteresovani da saznaju kako je za tako kratko vreme postigao ovako zapanjujuće rezultate, a tajnu svog sada savršenog izgleda, Andrija je podelio u jednom intervjuu:

– Nisam pio nikakve tablete, niti sam bio na posebnom režimu ishrane. U principu, tu alkohol dosta odigra. Moj posao je usko vezan da uveče radim i posle toga idem u bife.

– Sad umesto piva, pijem limunadu ili pomorandžu – rekao je Andrija u emisiji „Ekskluziv Night“.

Pročitajte i – Ovo joj nije trebalo – Jelena Đoković uhvaćena u društvu fatalnog zavodnika, Novak preduzeo drastične mere

Glumac je jednom prilikom otkrio i da je ovu radikalnu odluku doneo još 2020. godine, ali da se tek sada vidi promena.

– Lakše idem kroz život, lakše radim, lepše mi je. Da je stres, samo bih se nagojio. Malo sam smanjio klopu i neke druge aktivnosti – rekao je glumac.

Inače, glumac se prošle godine ostvario u ulozi roditelja, a iako je mesecima izbegavao da priča o ovoj temi iz privatnog života, nedavno je istakao da je roditeljstvo velika ljubav.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Instagram/Antonio Ahel/ATAImages/Marija Mladjen/ATAImages

Još iz kategorije