Za nju više nema mesta: Saša Popović i Brena hitno izbacili voditeljku iz Granda

02.02.2024

12:02

By

 Izbor Saše Popovića

 Izbor Saše Popovića je bio konačan

Direktor Granda Saša Popović važi za jednog od najuspešnijih ljudi kada je estrada u pitanju.

 Izbor Saše Popovića iznenadio publiku- voditeljka Granda dobila otkaz

Naime, poznato je da je on kao osnivač Granda sarašivao sa mnogim javnim ličnostima, ali kada je voditeljski posao u pitanju tu je rigorozan. Retko ko se seća Ljubinke Buba Dobrosavljev koja je vodila Zvezde Granda, a tokom 2011. godine izbačena je iz istog takmičenja.

 Izbor Saše Popovića

Buba je navodno tokom tokom finalne večeri u Beogradskoj Areni imala kikseve, a  direktor Granda Saša Popović odlučio joj da otkaz i da Vladi Stanojeviću tada ukaže poverenje kao jednom od voditelja Granda. Nakon te sezone, Zvezda Granda su vodili popualarni par Milan Mitrović i Ana Sević.

Pročitajte: Poreska upala u Grand zbog Darka Lazića- Saša Popović otkrio detalje, umešana Rada Manojlović

– Osim što je u gotovo svakoj rečenici koristila reč superfinale, konstantno je grešila, a vrhunac se dogodio kad je pomešala brojeve kandidata, zbog čega se jedan od roditelja pojavio iza scene i nasrnuo na Vladu pitavši zašto je „onoj glupači“ dao mikrofon, a onda se požalio i Saši Popoviću – rekao je izvor blizak produkciji tada.

 Izbor Saše Popovića


Vlada je za razliku od Bube blistao, pa mu se Saša Popović zahvaljivao i rekao kako mu je on desna ruka.

– Ako je tako, neka im je sa srećom. Još uvek nisam razgovarala sa Sašom Popovićem o budućem angažmanu, a inače je koncept emisije da se svake godine menjaju voditelji, tako da to nije ništa čudno, istakla je Buba koju odluka Saše Popovića nije iznenadila.

Još iz kategorije