Veljko Ražnatović otkrio pravu istinu o braku: Ovako govori o Bogdani koja mu je rodila tri sina

08.06.2024

18:00

By

Istina o braku Veljka i Bogdane

ATA IMAGES

Veljko i Bogdana

Veljko i Bogdana Ražnatović uživaju u skladnom braku i imaju tri sina. S tim u vezi ne čudi što sve zanima istina o braku Veljka i Bogdane, a sada je isplivala u medije i više nema nikakve dileme.

Istina o braku Veljka i Bogdane pojavila se u svim domaćim medijima

Naime, već je poznato da Veljko i Bogdana Ražnatović godinama uživaju u svojoj ljubavi i braku. Sreću i mir pronašli su u Bogdaninom rodnom Titelu, a meštani o njima imaju samo reči hvale.

Istina o braku Veljka i Bogdane

Bogdana i VeljkoATA IMAGES

I Veljko i Bogdana brak smatraju svetinjom, te od prvog dana i jedno i drugo čine sve kako bi on što bolje funkcionisao. U retkim situacijama kada prustane da govori za medije, Cecin naslednik uvek sa zadovoljstvom i širokim osmehom govori o svojoj lepoj supruzi.

Pročitajte i –  Istina se ne može sakriti – Evo kako se zaista slažu Bogdanina majka i Veljko Ražnatović 

Veljko je sada na svom Instagramu otkrio šta je veoma važno da bi jedan brak bio uspešan. Naime, on je podelio poruku koja pokazuje koliko svoju suprugu Bogdanu voli i poštuje, tako da ne čudi što su oni maltene uvek glavna tema u medijima.

Brak Veljka i Bogdane Ražnatović zasniva se na uzajamnom poštovanju

“Da bi bio voljen kao gospodar, sam muž mora da voli svoju ženu kao što Hristos voli Crkvu, to jest, požrtvovano, do kraja., napisao je Cecin sin, a zatim dodao:


“Štaviše, mislim da on prvi treba da voli svoju ženu, a onda će mu žena stvorena od Boga…”

Istina o braku Veljka i Bogdana

Bogdana i VeljkoAta images

Podsetimo, pre skoro mesec dana, Veljkova supruga je na svet donela trećeg sina kojem su dali ime Isaija, pa je povodom njegovog rođenja bila organizovana velika proslava u Cecinoj vili na Dedinju.

“Rodio se, sve je super”, poručio je ponosni otac tada.

Veljkov i Bogdanin najstariji sin Željko je pre nekoliko dana napunio četiri godine, te su mu roditelji priredili rođendansku žurku u njihovom dvorištu koje se prostire na nekoliko hiljada kvadrata.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije