Sandra Afrika sa knedlom u grlu otkrila istinu o trudnoći: Teško mi je da pričam o tome…

07.06.2024

12:45

By

Ispovest Sandre Afrike

Printscreen

Ispovest Sandre Afrike mnoge je iznenadila i šokirala

Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika jedna je od najtraženijih pevačica u Srbiji i regionu, a iako je javnost i te kako zainteresovana za njen privatni život, ona se trudi, koliko god je to moguće da isti sačuva od znatiželjnih medija.

Ispovest Sandre Afrike nikog nije ostavila ravnodušnim

Poznato je da je bila dugi niz godina u ozbiljnoj vezi nakon čega je usledio raskid, da bi potom započela romansu sa fudbalerom Vladimirom Volkovim sa kojim je bila šest godina.

Ispovest Sandre Afrike

– Posle veze sa Mikišom koja je trajala 10 godina, upoznala sam Vladimira i bili smo zajedno šest godina – rekla je pevačica u podkastu otkrivajući do sada nepoznate detalje iz ovog odnosa, a ispovest Sandre Afrike nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Naime, o bolnim trenucima iz svog privatnog života ona je govorila sa knedlom u grlu, a između ostalog ispričala je da je trebalo da se uda za sportistu:

Ispovest Sandre Afrike


– Da, u jednom momentu sam želela da se udam za njega. Mi smo iz veze otišli u bez veze – rekla je Afrika koja je ovom prilikom priznala i da je bila trudna s fudbalerom o čemu su mediji tada spekulisali:

– Istina je, ne znam da li kada su njega nazvali šta je on rekao, ja sam kazala da nije tačno. Tada mi je bilo veoma teško da pričam o tome i sada je – priznala je Sandra.

Ispovest Sandre Afrike

Inače, ispovest Sandre Afrike sve je šokirala i zbog detalja koje je pevačica ispričala o ocu priznavši da ju je šišao na ćelavo:

– Ja sam mogla sve kod moje mame, samo sam morala da joj kažem gde sam i sa kim, a na primer otac, kada dobijem keca u školi, bukvalno me je šišao na ćelavo.

Ispovest Sandre Afrike

– Nisam ga videla godinama. Od dana kada je otišao, nikada se više nije javio, ni jedan rođendan nije čestitao, čak ni punoletstvo. Kada je rekao da mu treba nekih 20 injekcija, ja sam htela da mu pomognem, iako on nije hteo ni da čuje.

-Dala sam mu novac, ali sam tog momenta shvatila da je on mene slagao. On jeste bio u teškom stanju, ali mu u tom momentu nisu trebale pare za to – ispričala je ona i rastužila mnoge.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Instagram/Printscreen

Još iz kategorije