Hasan Dudić ostao na ulici: Potresna ispovest pevača ledi krv u žilama

02.05.2024

13:10

By

Ispovest Hasana Dudića

Bojan Vuković

Ispovest Hasana Dudića ostaviće vas bez teksta

Poznati narodni pevač Hasan Dudić otvorio je dušu i izneo detalje iz života i karijere. Naime, ispovest Hasana Dudića nikoga neće ostaviti bez reakcije.

Ispovest Hasana Dudića izazvaće svačiju reakciju

Hasan, naime, ne krije da mu je u više navrata tokom života bilo i te kako teško, ali pamti i lepe trenutke. Kako je objasnio, ne kaje se ni zbog čega i sve bi ponovio da može da vrati vreme.

Ispovest Hasana Dudića

– Pevao sam toliko bila je prava ludnica, ali kada je došao fajront u kafani, nisam imao gde da spavam. Hotel nije hteo da me primi, nisam imao ličnu kartu, bio sam maloletan. Onda su me jedan momak iz obezbeđenja i njegova žena primili na dva, ti dana. Posle toga su mi dali da spavam na Adi Ciganliji u bungalovima, bio je oktobar mesec i bilo je jako hladno. Tada sam se razboleo i morao sam kući u Šabac da odem, posle par dana sam se vratio i nastavio da pevam u restoranu „Kovač“ – priznao je pevač i otkrio da je nakon toga brzo našao smeštaj.

Pročitajte i – Jovana Joksimović u nikad vrelijem izdanju – Pogledajte te noge, a tek bujni dekolte…

Nakon toga sam upoznao jednog čoveka koji me je odveo u hotel, tu su mi dali sobu, imao sam sve, čak i televiziju, prali su mi košulje. Taj čovek mi je rekao da ću sa tog mesta napraviti karijeru i sve je počelo iz tog hotela gde sam pevao. Bilo je dana i kada sam spavao na klupama, sećam se da sam pevao u jednoj kafani gde su u pola tri najavili fajront, a ja sam ostajao dok poslednji gosti ne odu. Oko pola četiri ujutru krenem niz Balkansku ulicu i vidim jedna otvorena vrata, uđem u zgradu, stanem uz zid i stojeći spavam. Napolju hladno, a ja samo u odelu, gledao sam na sat kada će pola pet da dođe autobus za Šabac, crkavao sam od zime, kada uđem u autobus i kada čovek pusti grejanje, ja odmah zaspim – zaključio je pevač iznoseći ispovest Hasana Dudića.

Podsetimo, pre nekoliko meseci mnoge je zabrinula bolest Hasana Dudića.


IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije