Isplivali detalji: Ani Korać muž postavio ultimatum, kupio joj kola, pa imao čudan zahtev

22.12.2023

19:00

By

Ana Korać proslavila sinu rođendan

Razvela se Ana Korać – potvrdila za medije loše vesti

Starleta Ana Korać ove godine se udala i porodila. Međutim, danas je za medije potvrdila vest da se razvela od biznismena kojeg je sve vreme krila od očiju javnosti.

Razvela se Ana Korać nakon godinu dana braka

Ana je sa njim bila neko vreme u vezi, a nakon saznanja o trudnoći povukla se iz javnosti, gde odluku nije promenila ni nakon porođaja. Koraćeva i njen sada već bivši suprug kupili su luksuzan stan u kojem žive samo milioneri.

Razvela se Ana Korać

U tom stanu će starleta ostati da živi i nakon razvoda sa njihovim sinom.

Starleta Maca Diskrecija nedavno je otkrila sve vezano za Anu Korać, gde je, kako ona tvrdi, Ani muž postavio ultimatum.

– Kod nje me nervira to što se povukla. Udala se bogato, on je njoj verovatno postavio ultimatum. Ako si se udala bogato, što se povlačiš? Mnogi ne znaju ko je njen muž, ja znam, bogat, nepoznat lik. Biće teško ako se raskantaju – pričala je Maca za „Hype“.


Inače, Ana je nedavno elegantno odevena pozirala u garaži i pokazala luksuzne automobile koje poseduju ona i njen partner.

Pročitajte: Za sina samo najbolje- Ana Korać iskeširala ogromnu sumu novca za OVO, mišljenja su podeljena FOTO

Razvela se Ana Korać

U pitanju su luksuzni džip, ali i još jedan skupoceni automobil, crveni Ferari, kog smo i ranije imali priliku da vidimo, kada je starleta pored njega pozirala.

Inale, skupoceni džip Koraćeva je dobila od svog sada već bivšeg partnera, a vrednost mu je oko 150.000 evra.

– Istina je, razvela sam se. Izvinite, ali detalje bih zadržala za sebe – priznala je Ana za Alo!, kojoj se po glasu moglo čuti koliko je slomljena zbog trenutne situacije.

Još iz kategorije