Horor u domu Ane Sević: Pevačici se dogodio incident, odmah se oglasila

19.12.2023

17:00

By

Incident u domu Ane Sević

Incident u domu Ane Sević zbog kićenja jelke

Pevačica Ana Sević uživa u porodičnom životu sa suprugom i decom. Kako je došlo vreme kada se svi spremaju za novogodišnje i božićne praznike što je slučaj i kod nje.

Incident u domu Ane Sević šokirao sve

Naime, ona je nedavno podelila sa svojim pratiocima na Instagramu svoje iskustvo dekorisanja jelke za predstojeće praznike. Međutim, umesto da sve prođe glatko, Ana je doživela neočekivanu avanturu koja ju je navela da razmisli o promeni boje jelke za narednu godinu.

Incident u domu Ane Sević

Na fotografiji koju je objavila možemo videti da je počela sa kićenjem, ali je zaključila da je sve ni manje, ni više već „horor“ i da još nije ni započela sa dekoracijom.

– Mislim da ćete belu jelku u našoj kući videti samo ove godine… Ovo je horor, a nisam još ni počela – napisala je Ana na njenom Instagram profilu uz sliku jelke.

Pročitajte: Ana Sević otkrila istinu o suđenju sa Darkom Lazićem- Pevač u teškoj situaciji FOTO

Incident u domu Ane Sević


Ana Sević nedavno je zajedno sa svojim suprugom Danijelom Nedeljkovićem proslavila treći rođendan svoje ćerke Sene. Slavlje je bilo organizovano u duhu popularnog crtanog lika Pepa praseta, a prostorija je bila ukrašena belim balonima, dok je torta bila u obliku dvorca sa tri sprata. Ova tema za rođendansku proslavu sigurno je bila iznenađenje za malu Senu, a fotografije sa proslave oduševile su i Anine pratioce na društvenim mrežama.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANA SEVIC (@anasevicofficial)

– Koliko je sreće ovo malo biće donelo u naš život. Beskrajna sreća i radost. Danas slavimo tri najlepše godine ovog našeg voljenog čuda. Sena je napunila tri – napisala je pevačica na njenom Instagramu.

Još iz kategorije