Ilda plače za majkom: Hitna pomoć došla da spase Gocu Šaulić

17.12.2023

12:00

By

Bivši partner Ilde Šaulić

Bojan Vuković

Ilda Šaulić

Ilda zabrinuta za majku Gocu zbog zdravlja

Goca Šaulić nedavno je bila na jednom političkom skupu sa sinom Mihajlom gde joj je iznenada pozlilo. Kako saznajemo, Šabanova udovica ostala je bez svesti što je uplašilo sve prisutne.

Ilda zabrinuta za majku Gocu -poduzela hitne mere

Brzo su pozvali Hitnu koja je Goci ukazala prvu pomoć, te joj je bilo bolje pa je insistirala da na manifestaciji ostane do kraja. Kako saznajemo, kada su Ildi saopštili šta se desilo, pevačica se baš zabrinula.

Ilda zabrinuta za majku Gocu

– Goca je hvala Bogu zdrava žena, međutim, bila je u gužvi, verovatno joj je ponestalo kiseonika i pozlilo joj je. Ona nije na vreme izašla na vazduh, nije htela da remeti Mihajla da mu kaže da joj nije dobro i onesvestila se. On se baš uplašio, sreća lekari su bili blizu, pa joj brzo ukazana pomoć. Kada su Ildi saopštili šta se desilo ona se uspaničila. Insistirala je da Goca odradi detaljne analize, iako joj je žena objasnila zbog čega joj se to dogodilo. Ma, uopšte nije htela da je sluša, baš se uplašila- kaže nam izvor blizak Šaulićima i dodaje:

Pročitajte: Najslađi prizor koji ćete videti danas- Mihajlo Šaulić pokazao ćerku Manju, porodica blista FOTO

Ilda zabrinuta za majku Gocu

– Goca joj rekla da će uraditi analize krvi da bi svi oni bili mirniji, ali Ilda je insistirala da odmah idu kod lekara. Čak joj je rekla u nekom momentu da mora da se čuva i redovno kontroliše, jer ona sada ima samo nju nakon Šabanove pogibije. Gocu je to pogodilo i pristala je da ode kod lekara sa Ildom kako bi je uverila da je dobro. Žao joj je što joj se to desilo i što je uplašila i Mihajla i Ildu i Sanelu, koji su baš bili zabrinuti. Međutim, kada je odradila analize i kada je lekar rekao da nema mesta za paniku svi su bili mnogo mirniji, a Ilda je bila zabrinuta za majku Gocu i dalje pa je svakodnevno proveravala njeno zdravstveno stanje.


SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije