Hoće da ženi Aneli, a njoj šalje poruke: Otkriveno šta je Janjuš radio samo šest dana nakon smrti brata

07.02.2024

10:15

By

Istina o Janjušu

Dragan Gajić

Marko Janjušević Janjuš

Janjuš slao poruke samo šest dana nakon smrti brata

Pobednica „Zadruge 3“ Iva Grgurić otkrila je sada da joj je Janjuš slao poruke nepunih nedelju dana nakon smrti brata dok je vreme provodio van rijalitija. Kao što je poznato brat Marka Janjuševića Janjuša izvršio je samoubistvo zbog čega je on na dvadeset dana napustio Elitu.

Janjuš slao poruke Ivi Grgurić, otkrila sve detalje

– Istina, čuli smo se. Janjuš mi je poslao poruku šest dana posle smrti brata. Ja sam mu pustila poruku da mi je žao što se to dogodilo, nakon šest dana me je zvao da idemo na večeru ili na piće. Odbila sam, ne želim da se nalazim u društvu zadrugara uopšte. Neću da budem viđena sa njima uopšte – rekla je Iva.

Na pitanje kako se osećala nakon ovog poteza nekadašnjeg cimera, bila je iskrena.

Janjuš slao poruke

Iva GrgurićAta images

– Razočaralo me je i iznenadilo, još je imao i komentar na moj stori, kako sam dobra… Pristojno sam ga odbila – rekla je Grgurićeva zatim za „Hype“.

Podsetimo, Janjuš je nedavno u rijalitiju rekao da ozbiljno želi da bude sa Aneli.


– Ja sam se zaljubio više puta u životu, a samo dva puta sam voleo. Prvi put je to bila žena koju sam oženio. U njoj sam video ono što u drugima nikad nisam. Znao sam da će biti dobra majka i dan danas je dobra majka – rekao je Janjuš pa dodao:

– Drugi put u životu je upravo ova veza sad, sa Aneli. Zaljubio sam se u nju i to je tako… Tako se osećam! Nadam se da će trajati, jer ja sam neko ko na ljubav gleda isključivo kroz krunisanje brakom – istakao je Janjuš.

Pročitajte: Janjuš i Aneli se pomirili, isplakali, pa završili zajedno u krevetu, a ovim rečima joj je izjavio ljubav

– Ja sam sada u jednoj specifičnoj životnoj situaciji i ne mogu baš o tome da razmišljam, ali što da ne… Voleo bih da se to desi.

Janjuš slao poruke

Marko Janjušević JanjušAta images

Kao što je poznato Janjuš je u svakoj sezoni rijalitija u kojoj je učestvovao bio zaljubljen a ranije se pisalo i o tome da je upravo njegova još uvek zakonita supruga Ena htela da ode iz zemlje kada je prevario tokom učešća u rijalitiju.

On je kao što je poznato bio i u vezi sa Majom Marinković koja je takođe sada u rijalitiju i kojoj se okrenuo kada se vratio u Elitu posle tragičnog događaja kada je njegov brat izvršio samoubistvo kada je on na kratko napusti rijaliti.

Još iz kategorije