Haris Džinović jednom rečenicom potkačio Melinu: Ona i dalje ćuti o svemu

23.03.2024

14:00

By

Ispovest Harisa Džinovića

M.P./ATAImages

Haris Džinović

Haris Džinović o Melini i razvodu sve češće govori

Haris Džinović i Melina nedavno su stavili tačku na svoj brak, a posle određenog vremena pevač je odlučio da progovori o svemu što se dogodilo. Haris Džinović o Melini sve češće priča u javnosti a sada je jednom rečenicom malo i potkačio.

Haris Džinović o Melini iznosi pojedinosti

Haris Džinović je jedan period ćutao, a onda je rešio da progovori o razvodu koji je šokirao javnost s obzirom na to da su sada već bivši supružnici važili za jedan od najskaldnijih parova na estradi.

Međutim, kako sve češće priča o Melini, Haris je sada najnovijom izjavom malo potkačio bivši suprugu koja je, kako je istakao i sam njega napustila.

Haris Džinović o Melini

Haris i MelinaBojan Vuković

– Ne čujem ništa i ništa me ne zanima. Priznaću još jednu staru izreku: „Što vas ne ubije, to vas ojača“. Prema tome, iz jedne sam bitke izašao živ i zdrav, nisam izgubio u toj bici, tako da sam izašao jači. To mi je motivacija za sve, motivacija za život – rekao je Haris, pa dodao:

Pročitajte: Seka Aleksić u šoku, ne može da veruje da je sve prekinuo- On se odmah oglasio i sve objasnio

– To bi trebalo da bude privatnost, ali ja sam poznat čovek i gospođica delimično, prema tome… – rekao je Haris Džinović za „Blic“.


Podsetimo, Haris i Melina zajedno su od 2002. godine, a tek 12 godina kasnije izgovorili su sudobonosno da, da bi se kako je pevač rekao pre godinu i nešto dana rastali.

– Ona je napustila mene, a ne ja nju. Ona zna razloge. Bilo mi je možda teško pre godinu dana, godinu i po dana, jer mi se razbija porodica. Svi živimo tu, jedino se gospođa iselila svojom voljom, tako da, pomirenje – ne, mislim, šta ja znam, slomiti hleb ovako na pola, pa ga opet sastaviti, kakav će biti? – rekao je Haris nedavno za „Unu“.

Još iz kategorije