Tuga je ogromna: Hanka Paldum doživela kliničku smrt, porodica van sebe

22.01.2024

21:30

By

Umrla Hanka Paldum

Hanka Paldum doživela kliničku smrt

Pevačica narodne muzike Hanka Paldum je vlasnica brojnih hitova, svojim glasom već godinama osvaja srca publike, a malo detalja javnost zna o njenom privatnom životu.

Hanka Paldum doživela kliničku smrt, isplivali detalji  borbe

Ona je svoj talenat prema muzici otkrila  u rodnom Čajniču. Za sam njen start zaslužan je brat Smail. Jedna od najlepših devojaka tadašnjeg vremena je non stop bila na meti udvarača.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @hanka_paldum_fp

– Mladost i tinejdžerski dani period su kada se bude ljubav i prve emocije. Imala sam simpatije, a uvek su me privlačili fini i kulturni momci koji su po nečemu odudarali od okoline. U to vreme nije bilo pristojno javno ispoljavati emocije jer bi nas obuzimali stid i sramota.Bilo je dosta momaka koji su pokušavali da me osvoje i koji su bili zainteresovani za mene, ali ja sam ih izbegavala jer sam se plašila ljubavi, znajući šta ona sa sobom nosi. Moj prvi momak bio je zapravo moj muž, s kojim sam se u početku samo družila- pričala je Hanka i dodala.

– Majka mi nije dozvoljavala da se zadržavam dugo napolju, pa smo se najčešće viđali na putu od kuće do škole. Muradif je u periodu kada smo se upoznali bio student književnosti, a ja sam još bila srednjoškolka. U samom startu je bio veoma učtiv i imao je divne manire. Često smo posle škole išli zajedno na kafu i limunadu, osvajao me je polako i dugo, pa mu je pošlo za rukom da se zaljubim u njega – ispričala je svojevremeno Hanka.

Pročitajte: Smrt me juri- Dea Đurđević prvi put progovorila o ovoj životnoj borbi, kao i o ljubavi na daljinu sa kolegom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @hanka_paldum_fp


Međutim, malo ko je znao da je ona prošla kroz pravi pakao. Pevačica je čak dva puta doživela kliničku smrt, a prethodno je doživela ogroman gubitak u porodici, a životna priča Hanke Paldum nikog nije ostavila ravnodušnim.

– Imala sam veoma teške porođaje, a tokom oba sam zbog zdravstvenih komplikacija doživela kliničku smrt. Teži mi je bio porođaj sa Mirzom kada sam nekoliko minuta bila mrtva, čega ne volim da se prisećam. Majčinstvo sam doživela kao prirodan sled stvari u životu i uvek sam sebe smatrala prvenstveno ženom i majkom, pa tek onda umetnicom. Muziku sam smatrala delom sebe, nikada nisam obraćala posebnu pažnju na karijeru niti sam se opterećivala poslovnim uspesima, već mi je važnije bilo da svoju decu izvedem na pravi put. Minela je uvek bila moja desna ruka, velika pomoć, a pogotovo sam, dok je bila mala, mogla sam da se oslonim na nju, istakla je jednom prilikom pevačica.

Još iz kategorije