Svi detalji finala Zvezda Granda: Ceca blista, Anastasija kao sa modne piste, Đurišićka dovela unuku

08.06.2024

22:15

By

Finale Zvezde Granda

PRINTSCREEN YOUTUBE

Finale Zvezda Granda je u toku, za prvo mesto bori se 20 finalista.

Večeras se održava finale “Zvezde Granda 2024”, a po prvi put u istoriji ovog takmičenja čak dvadeset pevača i pevačica će se boriti za prvo mesto i laskavu titulu najboljeg pevača.

Finale Zvrezda Granda

Saša PopovićATA IMAGES

Pored toga, pobednik će dobiti pesmu i kompletan marketing za svoju buduću karijeru, a i ostali finalisti će biti nagrađeni po propisima “Grand produkcije”.

Ovogodišnje finale “Zvezde Granda” je otvoreno. Revijalnu noć otvorili su Voja Nedeljković i Ana Sević koji su na početku pročitali propozicije.

Kreativni direktor “Grand” produkcije Saša Popović došao je večeras na štakama na finale “Zvezda Granda“, a folk diva Svetlana Ceca Ražnatović došla je u pratnji svoje ćerke Anastasije Ražnatović.


Finale Zvezda Granda

Ceca i AnastasijaATA IMAGES

Ceca i Anastasija pojavile su se večeras i svojom pojavom sve prisutne ostavile bez teksta. Ceca se za ovu priliku odlučila za elegantnu bež kombnaciju – korset koji se pertlao na leđima i pantalone, dok je njena ćerka Anastasija ponela crni kombinezon, koji je imao gola leđa.

Pročitajte i – Bliži se veliko finale Zvezda Granda – Popović uveo drastične promene, takmičari i žiri zanemeli

“Bračni dani protiču kao i do sada, ništa se ne menja”, rekla je Anastasija, koja dugo nije bila u Srbiji, obzirom da živu u Sevilji sa svojom suprugom, fudbalerom Nemanjom Gudeljem.

Finale Zvezda Granda

Ana BekutaATA IMAGES

Finale Zvezda Granda je u toku, za prvo mesto bori se 20 finalista

Pevačice Ana Bekuta i Snežana Đurišić su takođe došle, a Snežana se pojavila večeras sa unukom. Ona je odlučila da obuče dugačku šarenu haljinu, koja je na sebi imala cvetne motive, kao i print leoparda, a onda progovorila o pobedniku ovogodišnje sezone:

“Svejedno mi je ko će pobediti, ne tipujem ni na koga, imam svoja dva kandidata koji su podjednako dobri. Čiji god kandidat da pobedi slavićemo”rekla je , pevačica, pa progovorila o svojim unucima:

“Imam ih četvoro i svo četvoro su odlični.”

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije