Drama u Crikvenici: Filip Car javno prevaren, hitno se oglasio, Aleksandra van sebe

12.12.2023

19:00

By

Ćerka Aleksandre Nikolić i Fičipa Cara

B.V.

Aleksandra NIkolić i Filip Car

Filip Car javno prevaren putem društvenih mreža

Pobednica prošlogodišnje sezone Zadruge Aleksandra Nikolić i njen dečko Filip Car se trenutno nalaze u Crikvenici. Ona je trudna i uskoro će na svet doneti bebu koja će upotpunuiti njihovu sreću.

Filip Car javno prevaren

Filip Car javno prevaren – neko koristio njegove slike na aplikaciji za upoznavanje

Čini se da su napokon uplovili u mirnu luku i da funkcionišu bolje nego ikad, a Aleksandra sa fanovima najčešće komunicira putem Jutjuba, gde objavljuje videe.

Filip Car javno prevaren

Nedavno je porazgovarala sa pratiocima, pa im otkrila kako podnosi sada trudnoću i priznala da joj nije lako i da jedva čeka porođaj. Međutim, sad se na društvenim mrežama pojavila fotografija koja bi mogla da utiče na pobednicu „Zadruge 6“ i danas joj pokvari dan.

Naime,neko je koristio Filipove fotografije kako bi napravio profil na aplikaciji za upoznavanje. Car je to primetio pa se odmah oglasio i obratio osobi koja mu je ovo smestila.


– Josipe, mogao si naći nekog lepšeg za koristiti za upoznavanje sa ribama – napisao je Car i dodao emotikone koji se smeju.

Pročitajte: Aleksandra Nikolić ne sme da se vrati u Srbiju- Majka Slovenka u suzama

Filip Car javno prevaren

Još uvek nije poznato da li je Aleks zbog  ovoga poludela i doživela nervni slom ili je ipak sve ovo doživela kao šalu i nastavila svoj dan regularno.  Međutim, po svemu sudeći njih dvoje su ovo shvatili kao šalu pa ih nije mnogo uznemirilo.

Još iz kategorije