Donela je tešku odluku: Helena Topalović spakovala kofere i sa ćerkom napustila Srbiju

20.02.2024

14:02

By

Helena Topalović napustila Srbiju

Helena Topalović napustila Srbiju

Ćerka pevača, Milana Topalovića Topalka, Helena otputovala je kod muža i svekrve u Australiju.Naime, Helena je spakovala kofere i sa ćerkom Dominikanom otišla u Sidnej odakle se i oglasila.

Helena Topalović napustila Srbiju, sa ćerkom otputovala u Sidnej

Objavila je fotografije iz aviona, a kada su stigli ona je pokazala porodičnu vilu svog muža koji tamo ima biznis.

– Februarsko jutro u Sidneju, u našoj kući, sa mojom porodicom. Ne može bolje – napisala je ona.

Helenin otac je, podsetimo, nedavno otkrio da je Helena pokrenula privatni biznis.

Helena Topalović napustila Srbiju

– Ona je uvek bila sposobna u poslu, tu je mnogo ispred mene, ja sam nesposoban za posao, ja sam pevač, a pevaču je jako bitno da bude sposoban i za posao da bi mogao da napravi neku veliku karijeru, ja sam za to smotan dibidus, priznajem… – kazao je Topalko, pa za „Grand“ dodao:


– Ona je jako sposobna, može da radi više različitih poslova u isto vreme, sve ono što ja ne mogu. Ona to sve radi u dogovoru sa svojim mužem i oni su napredovali jako lepo. Imaju stanove u centru grada za izdavanje.

Helena Topalović napustila Srbiju

Prelepa Helena ne prestaje da izaziva pažnju javnosti, a zbog njenog neodoljivog izgleda muškarci širom zemlje su poludeli za njom. Međutim, njeno srce je zauzeto, a pre više od godunuz dana izgovorila je i sudbonosno da svom partneru. Iako ga krije daleko od očiju javnosti, kako mediji prenose, reč je o bogatom biznismenu Draganu Aleksiću.

Pročitajte: Bila je sa našim kumom, onda je meni otela muža- Prva žena Žike Zane o detaljima njegovog braka sa Jelenom

Naime, on poseduje u Dubaiju zgradu od 20 spratova, a bio je u braku sa jednom poznatom voditeljkom. U pitanju je nekadašnja voditeljka televizije „Hepi“ Jelena Dimitrijević, sa kojom ima dete.

Helena Topalović napustila Srbiju

Jednom prilikom je istakla da nije u dobrom odnosu sa bivšim mužem i da je bajka koju ćerka pevača Milana Topalovića prikazuje na društvenim mrežama ne zanima.

Još iz kategorije