New Year by Music Week: Sve je spremno za nezaboravan doček Nove godine na Kopaoniku: Sa Jelenom Rozgom u Novu godinu, Ceca za reprizu dočeka

28.12.2023

16:00

By

Doček Nove godine

Doček Nove godine na Kopaoniku

Samo četiri dana ostalo je do Nove godine, a Kopaonik se priprema da najluđu noć dočeka na nezaboravan način: New Year by Music Week donosi vrhunski doživljaj u Event Hall-u hotela GRAND Kopaonik, obećavajući nezaboravnu noć uz sjajne izvođače, vrhunsku atmosferu i spektakularne trenutke.

Tako će nas u nedelju 31. decembra, svojim neodoljivim glasom i hitovima koji osvajaju srca širom regiona, u Novu godinu uvesti niko drugi do kraljica regionalne pop scene, Jelena Rozga!

Rozga će, nema sumnje, stvoriti magičnu atmosferu koja će nas podsetiti na sve razloge za slavlje i ljubav, a žurka će se nastaviti i sutradan.

Na istom mestu, ljubitelje dobre zabave za reprizu Dočeka čeka Ceca, pa će, uz prepoznatljive hitove i uzavrelu energiju, fešta na Srebnoj planini potrajati do ranih jutarnjih sati.

Doček Nove godine

Oba dana, pre glavnih zvezda večeri, za dobru atmosferu zadužen je Mega Band, a besprekorna produkcija SKYMUSIC-a pobrinuće se da spektakularni nastupi budu upotpunjeni najsavremenijim audio-vizuelnim i svetlosnim efektima.


Kapaciteti za oba dana gotovo su rasprodati, a za više informacija posetite musicweek.rs.

 

Još iz kategorije