Pod svaku cenu htela da sazna istinu: Marija Šerifović uradila DNK test

05.12.2023

17:00

By

Marija Šerifović lije suze zbog sina

ATA IMAGES

DNK test Marije Šerifović izazvao lavinu komentara u medijima

Pevačica Marija Šerifović je sve iznenadila kada je otkrila da je uradila DNK test kako bi saznala više o svom poreklu.

DNK test Marije Šerifović

M.P./ATAImagesATA IMAGES

DNK test Marije Šerifović ne prestaje da se komentariše

Ona je ispričala jednom prilikom kako je imala veliku želju da sazna sve o svojim korenima, zbog čega je i uradila jedno DNK istraživanje.

– Šerifovići su bili ozbiljni bogataši u Vranju i krenula sam da kopam i da vidim ko su bili i šta su bili, postoje razne stvari u gradskom muzeju od strane mojih pradedova, ali saznaću, pošto želim baš precizno da se bavim time… Čak sam i nedavno uradila jedno DNK istraživanje moje genetsko odakle sve vučem korene. To se radi putem pljuvačke i to istraživanje traje nekih 45 dana i onda dobijate precizno za početak geografski odakle potiču vaši koreni – rekla je Marija u jednoj emisiji i dodala da je na taj način slučajno saznala i da ima problem sa glutenom.

Pročitajte: Završila sa pevanjem- Marija Šerifović saopštila tužnu odluku, ovako je najbezbolnije FOTO

DNK test Marije Šerifović

– Dakle, mene ima gde me nema… Nema me u Kini, Australiji i na Novom Zelandu, ali 60,9 posto je to Grčka i Balkan, što je i logično imajući u vidu našu istoriju. Tu sam saznala još i da imam problem sa glutenom. Zabavno je znati odakle potičete.


Podsećanja radim, ona je nedavno govorila o tome da je od početka svog života naučena da ne pravi razliku među ljudima na osnovu nacionalnosti i religije, a sve je iznenadila kada je ispričala da potiče iz porodice u kojoj su bili prisutni pripadnici hrišćanske i islamske veroispovesti.

Još iz kategorije