Potvrdio da je udario ženu koja je zatim preminula: Đorđe David se oglasio – Neću biti u pritvoru – detalji nesreće (VIDEO)

21.01.2024

14:00

By

Đorđe David osumnjičen

Đorđe David udario ženu koja je preminula u saobraćajnoj nesreći

Muzičar Đorđe David doživeo je saobraćajnu nesreću na autoputu u Severenoj Makedoniji kada se kretao kao Beogradu. Kako je i sam izjavio Đorđe David je udario ženu koja je stajala posle sudara na autoputu kojim se on kretao.

Đorđe David udario ženu koja se šetala auto putem posle saobraćajne nesreće

Sada se prvi put povodom ove teške nesreće oglasio Đorđe David za medije.

– Tačno je, dogodila se nesreća sinoć na 3 kilometra od makedonske granice. Navodno su devojka i njen saputnik izlazlazeći iz svog mesta ušli na auto-put u suprotnom pravcu. Vozeći u suprotnom pravcu devojka naleće na automobil i direktno se sudara sa njim. Tom prilikom vozač automobila u koji je udarila je teško povređen, njemu se sad bore za život, dok je njegov saputnik lakše povređen. Devojka koja je vozila auto i udarila u njihov automobil je ugruvana, lakše povređena. Međutim, njen saputnik nije – priča Đorđe za „Grand“ i nastavlja:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

– Nakon udesa oni su ostali na auto-putu, jedan je u levoj traci, drugi u desnoj i minut i po posle toga ja nalećem sa brzinom koja je propisana obeležjem na auto-putu i udaram direktno u njih. Mojim kolima udaram saputnika koji je šetao po auto-putu. Bila je magla, upalio sam duga svetla i to je bio sekund. Ja sam naleteo na tu osobu koja je šetala po putu. Od siline udarca sam skrenuo sa auto puta i zaustavio se u nekom šipražju. Sreća da sam imao jak automobil, inače ne znam šta bi bilo sa mnom – objasnio je muzičar.

Đorđe David se ponovo oglasio za medije te istakao da neće biti u pritvoru.


– Moram da budem ovde. Očekuje me još jedna izjava i kako mi je rečeno iz tužilaštva, neću biti u pritvoru jer ne snosim krivicu – istakao je Đorđe i dodao da još uvek ne može da dođe k sebi.

– Sinoć sam imao lagani lom, sad se smirilo. Nikad u životu nisam psa zgazio, a kamoli ovo. Još uvek sam u blagom šoku, to je pakao – priznao je roker i otkrio u kakvom je on stanju.

– Imam dva šava na levoj ruci zbog posekotina od šoferke koja je pukla. Dragom Bogu da sam imao jak automobil, jer da nisam ko zna šta bi se dogodilo – zaključio je Đorđe za Grand.

PROČITAJTE I: Jedna osoba poginula: Đorđe David imao saobraćajnu nesreću, prevezen u bolnicu, evo u kakvom je stanju

Kako mediji nezvanično pišu, u momentu kada je Đorđe David udario ženu na autoputu oba automobila ostala na sredini puta poprečeni. Tada je Đorđe David naleteo na njih jer je bila magla i nisu imali farove, kao ni bilo kakve oznake. Žena koja je poginula je stajala pored kola, a pevač ju je pokosio, dok se drugom vozaču bore za život, piše „Blic“.

Kako dalje prenose mediji muzičar se trenutno nalazi u Skoplju u jenom hotelu, a odmah nakon nesreće urađeni su mu svi testovi koji su bili negativni. Ona je omdah dao i izjavu, ali zbog celokupnog događaja nije poznato kada će tačno moći da napusti Makedoniju.

Inače, muzičar je bio sam u kolima.

Đorđe David udario ženu koja je zatim preminula

Muzičar se pre polaska za Beograd oglasio na društvenoj mreži instagram, a njegova objava kao da je naslućivala da će se nešto loše dogoditi.

Još iz kategorije