Đani i Slađa pred razvodom: Ovaj problem nikako ne mogu da reše

15.05.2024

19:11

By

Đani i Slađa pred razvodom

Bojan Vukovic

Đani i Slađa pred razvodom posle tri decenije braka

Kako se šuška na estradi, Đani i Slađa su pred razvodom posle 27 godina skladnog braka. Pevač se nedavno požalio da mu supruga uskraćuje intimne odnose zbog čega je u njihovom braku došlo do problema.

Đani i Slađa imaju probleme u braku

Kako je otkrio, Slađa ga izbegava u krevetu već neko vreme jer želi da se on što više odmara kako bi mogao da radi ali i da što manje pije, a njega to izluđuje.

Đani i Slađa pred razvodom

Bojan VukovicBojan Vuković

Kada je čula da se Đani javno požalio, njegova supruga je poludela, pa je rešila da ga kazni. Tada mu je čak zapretila da će se razvesti od njega ako nastavi javno da iznosi njihovu intimu, jer joj je dosta ogovaranja, pa sada i svi njihovi prijatelji pričaju kako su Đani i Slađa pred razvodom.

Đani i Slađa pred razvodom

– Kada dođem sa nastupa i kada hoću da se volimo, ona mi ne da da joj priđem, tera me na spavanje. Uskraćuje mi intimne odnose da bih se odmorio, muka joj je da me gleda kako se bodem infuzijama.  Žena ne shvata da mi to pomaže i da me regeneriše, nikako ne mogu da je ubedim, pa sam odustao. Kad već tolike pare donosim u kuću voleo bih da me ispoštuje kao žena svog muškarca, a vi znate da se to odnosi na krevet – izjavio je pevač.


Đani i Sađa pred razvodom

Međutim, kada je Slađa saznala za ovu izjavu održala je bukvicu svom mužu i tada mu je zapretila razvodom ako se pod hitno ne smiri i ne počne da pazi šta priča.

Pročitajte i – Đani o razvodu mlađeg sina Marka – Nigde nije med i mleko

– Đani i Slađa su i ranije imali probleme u braku oko razvoda, ali nikada kao sada. Žena mu je rekla da će sada da snosi posledice, te da više neće imati odnose ni kada je odmoran. On joj je govorio da se šalio i da se opusti, a ona mu je ozbiljna rekla da će tek sada da oseti šta znači kada ga stvarno izbegava.

Pročitajte i – Drama u domu Trajkovića – Đaniju ruše kuću, isplivali svi detalji 

– Slađa mu je naglasila da je kažnjen i da dva meseca ne proba da je takne. Đaniju je teško, ali se nada da je to samo trenutno Slađina ljutnja i da će je brzo proći, a smišlja i na koji način da je obraduje kako bi popustila, pa nije isključeno da je odvede na neko egzotično putovanje, kaže izvor blizak pevaču.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije