I ovaj zadrugar postao voditelj: Trend da se učesnici rijalitija oprobaju u ovom pozivu se nastavlja

18.01.2024

16:30

By

Dejan Dragojević postao voditelj

Dejan Dragojević postao voditelj

Postao je trend da se bivši učesnici rijalitija pojavljuju kao tv voditelji, pa je tako u tome odlučio da se okuša i Dejan Dragojević. Ako je suditi po najnovijim objavama na društvenim mrežama Dejan Dragojević postao voditelj.

Dejan Dragojević postao voditelj kao i mnogi zadrugari

Nakon što se proširila vest da Dejan Dragojević postao voditelj i on se sam oglasio ovim povodom te istakao da je to istina.

– Od danas počinjem i imaćete priliku da me gledate i na TV programu, i na Jutjubu, a bogami i na portalima… Tako da predlažem svima da se pretplatite i budete uz mene kao što ste bili – poručio je Dejan za Republiku.

Dejan dragojević postao voditelj

Inače, Dejan je i ranije govorio da bi voleo da se ostvari u ovoj ulozi tako da verujemo da će dati sve od sebe da se dokaže i da je u tom voditeljskom poslu dobar.

Inače, kao što je poznatno, Dejan često na svom jutjub kanalu priča o događajima iz svog života te je navikao da se snima, a reklo bi se i da uživa u tome.


PROČITAJTE I: Dejan Dragojević ide u zatvor: stigao mu nalog za izdržavanje kazne, hitno se oglasio

Dejan Dragojević je kao što je poznato pobednik pete sezone rijalitija „Zadruga“ koja je za njega i njegov celokupan žvot bila veoma burna.

PROČITAJTE I: Dejan Dragojević promenio veru pa iznenadio izjavom: To nije bilo tako kad sam bio pravoslavac

On je kao što je poznato tada doživeo veliku životnu promenu kada se razveo od Dalile Dragojević.

Dejan Dragojević postao voditelj

Posle razvoda je uplovio u romasu sa Aleksandrom Nikolić i iako je sve delovalo idilično njih dvoje su se rastali, a ona kao što je takođe poznato trenutno je sama ali čeka dete sa Filipom Carom koji je takođe bio učesnik pomenutog rijalitija.

Podsetimo, Dejan je nedavno objavio da mu je stigla kazna te da će morati da ide u zatvor, ali po svemu sudeći ništa od toga.

Još iz kategorije