Drama u selu: Darko Lazić se razvodi posle tri meseca, Kaća u suzama

27.11.2023

22:09

By

darko lazić se razvodi darko lazić i katarina star magazin tabloid star razvod darka lazića

Bojan Vukovic

Darko Lazić se razvodi posle tri meseca braka

darko lazić se razvodi

Kako se uveliko priča u Brestasču, Darko Lazić se razvodi sa Katarinom ako hitno ne prihvati uslove koje mu je postavila. Pevač često ističe da se dosta promenio otkad se oženio, međutim, nedavno su nastale prve nevolje u braku.

Darko je nedavno imao nastup na kom se opustio i popio više alkohola nego što treba, a odmah sutradan je išao na slavu gde se takođe napio. To je mnogo zasmetalo Katarini jer nije znao za sebe, pa mu je prvi put zapretila da će se razvesti od njega ako hitno ne prestane da pije.

darko lazić se razvodi

Darko Lazić se razvodi ako hitno ne prihvati ženine uslove

Čak se I rasplakala koliko je bila očajna kada ga je videla tako pijanog. Kako otkriva Darkov drug, sa njom nema šale i vrlo je odlučna da od Lazića napravi porodičnog čoveka koji više nema poroke.

– Svi sada pričaju po selu: Darko Lazić se razvodi. On voli da popije koju više, ali ni blizu kao pre. Pa za svoju svadbu ni kap alkohola nije liznuo. Inače, Darko i Katarina se dobro slažu, ali sad je prekretnica u njihovom braku jer su tek na početku.


Pročitajte još i ovo: Darkova majka se udaje u tajnosti

Međutim, pre nekoliko dana imao je nastup na nekom veselju, bilo mu je lepo, pa se baš olešio. Kaća je to prećutala, ali joj je što se kaže pala roletna kada je Darko dan posle toga opet potegao za alkoholom. Bila je slava i oni su bili u gostima, bilo im je lepo i on se opet napio.

darko lazić se razvodi

Kada je sa Kaćom nema više te pijanke da se ne seća šta je radio i da pretera, ali njoj smeta što je dan za danom konzumirao alkohol. Kada su stigli kući Katarina mu je održala lekciju. Bila je baš ljuta i rekla mu je da mogu odmah da se razvedu ako ne batali alkohol.

Darko se prvo smejao i smirivao je, ali je shvatio da je vrag odneo šalu, pa joj se izvinio i obećao da više neće piti. Ona ne voli kada on pije zbog njegovog zdravlja i trudi se da od njega napravi porodičnog čoveka.

Ona planira da mu rodi dete i želi da on bude posvećen otac. Zato mu je naglasila da će da se razvede ako se vrati na staro, završava naš izvor.

IZVOR: Paparazzo

SLIKE: Paparazzo

Još iz kategorije