Ćerku Đinu svi znate: Ovo je sin Harisa Džinovića koji se ne eksponira u javnosti FOTO

23.01.2024

11:30

By

Razvod Meline i Harisa Džinovića

Dragan Gajić

Haris Džinović

Ovo je sin Harisa Džinovića koji se ne pojavljuje u javnosti

Često se u medijima mogu videti fotografije ćerke Harisa Džinovića i Meline Džinović, ali pevač kao što je poznato ima dvoje dece. Sin Harisa Džinovića gotovo nikada se ne eksponira u javnosti.

Ovo je sin Harisa Džinovića, uživa u putovanjima sa devojkom

Haris Džinović u javnosti ne pominje često svoju decu, ne voli da komentariše ni kada se u medijima pojavljuju fotografije njegove ćerke Đine. Melina je ta koja ponekad da neku izjavu o deci, dok se pevač trudi da privatan život uvek drži podalje od javnosti.

Kako se može videti na fotografijama na društvenoj mreži Instagram, sin Harisa Džinovića, Kan, uživa često na egzotičnim destincijama, a kako je i sam pokazao i u ljubavi sa jednom devojkom koja nije poznata javnosti.

Sin Harisa Džinovića

U jednoj od retkih izjava o deci Haris je prokomentarisao da se ne petlja ni sinu ni ćerki u ljubav.

PROČITAJTE I: Prekipelo mu! Haris zapretio ćerki: Zbog ovoga ne sme da ima momka FOTO

– U ljubav im se ne petljam, ne zanima me, šta god rekao, to je moj aspekt, a ne njihov. Eto im ljubav njihova, pa neka se ljubakaju, neka rade šta hoće, mene neće poslušati i to je – rekao je muzičar.


Sin Harisa Džinovića

On je takođe jednom prilikom istakao i koliko se njegova deca ne razlikuju mnogo od drugih njihovih vršnjaka.

– Uzmu mobilni u ruke i on ih vaspitava. Mobilni je glavna stvar u smislu edukacije. Evo, kod mene sedi u sobi i ne izađe po ceo dan da vidi šta mi radimo. Shvatam ja da stariji ljudi i roditelji nisu interesantni, to je bilo i kod nas. Jedva smo čekali da im vidimo leđa. Međutim, ima i drugih stvari, ne možeš 24 sata biti na telefonu, oči će ti ispasti. I onda ta slikanja i postavljanje na Instagram i tako dalje. Ako je to glavna preokupacija, onda ja nisam pametan – objasnio je Haris.

Sin Harisa Džinovića

 

Podsetimo, Melina je nedavno otkrila detalje odnosa sa ćerkom Đinom:

– Ćerku nimalo ne savetujem oko oblačenja! Kao što vidite, nas dve se potpuno razlikujemo. Drago mi je da dete nije moja kopija, ima svoj put, svoj stil. Da li se meni to sviđa ili ne, zaista, nije ni pitanje. Mislim da neko od 19 godina i ne treba da bude savetovan od žene koja ima 40 godina

IZVOR: Blic

SLIKE: instagram, Dragan Gajić

Još iz kategorije