Ćerka Goce Tržan otkrila zbog čega je očuh Raša nervira: Lena otvorila dušu na svoj 17. rođendan

24.05.2024

17:15

By

Ćerka Goce Tržan

ATA IMAGES

Ćerka Goce Tržan proslavila 17. rođendan

Ćerka Goce Tržan, Lena Marinković, juče je napunila 17 godina. Lepu Lenu Marinković, koju je pop pevačica dobila u braku sa Ivanom Marinkovićem, deli samo godinu dana do ulaska u svet odraslih, međutim, ona je već sada zrela i svesna svega, pa je tako i očuha Rašu Novakovića prihvatila kao oca iako je ponekad, kako je istakla, nervira.

Ćerka Goce Tržan izrasla je u prelepu tinejdžerku

Kako prenose mediji, ćerka Goce Tržan navikla je na činjenicu da ju je očuh Raša Novaković odgajio kao da joj je biološki otac i ona ga tako i poštuje i voli, a o Ivanu Marinkoviću čije prezime nosi ne govori nikada javno. A i kada ga pomene, vrlo je kratka i diskretna.

Ćerka Goce Tržan

Ćerka Goce TržanATA IMAGES

– Zovem ga Raki, Raša… Iskreno, čudno mi je da ga zovem tata. Nije mi biološki otac, ali nemam osećaj da to nije tako, jer se ponaša kao da mi je pravi roditelj. Ne znam ko me više smara. Raša manje više, ali sve zavisi. Svako ima neke svoje momente. Kapiram da im možda nekad nije dan. U nekim stvarima je možda prestrog, ali u većini stvari je super i ne zabranjuje mi ništa. Samo me mnogo smara oko nekih stvari, možda nekad i preteruje – izjavila je ćerka Goce Tržan koju Raša gleda kao svoju ćerku.

Ćerka Goce Tržan

Goca i RašaBojan Vuković

Povodom Leninog 17. rođendana oglasila se i ponosna mama i javno čestitala svojoj jedinici:


Pročitajte i – Koliko je samo želela devojčicu – Goca Tržan potvrdila vesti da će u naručju ipak držati bebu 

– Kažu da kad rodiš ćerku, dobiješ najbolju drugaricu za ceo život. Hm… Ima ona dovoljno drugarica, a imam i ja. Rodila sam ćerku. Ona ima mamu. Do kraja vremena sam njena podrška, njen čuvar, njeno sigurno utočište, njen navijač, njena naporna majka koja stalno ima nešto da joj kaže… A ona će do kraja vremena biti moja najveća ljubav. Srećan 17. rođendan, devojko. Volimo te do zauvek – poručili su Goca i Raša.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije