Tek se udala, a više ne može da izdrži u Sevilji, Anastasija na ivici suza: Mama mi najviše nedostaje…

11.06.2024

20:43

By

Cecina ćerka Anastasija

Bojan Vuković

Anastasija Ražnatović udala se i pred matičarem pree nekoliko nedelja. Ona je u svojoj porodičnoj vili na Dedinju izgovorila sudbonosno da Nemanji Gudelju kojem se prošle godine pred Bogom zaklela na večnu ljubav. Međutim, Cecina ćerka Anastasija ipak nije sasvim srećna u Španiji gde živi sa suprugom.

Cecina ćerka priznala koliko joj je teško što nije blizu porodice

Kako je sama izjavila pre nekoliko dana za Kurir, Cecina ćerka Anastasija nailazi na poteškoće od kada živi daleko od porodice i Beograda gde su svi njeni najmiliji. Naime, Anastasija ne poriče da je njen suprug Nemanja Gudelj njena ljubav za ceo život, ali čak ni on nikada neće moći da upotpuni prazninu koju oseća kada je udaljena od majke Cece, brata Veljka i njegove dece, te tetke Lidije i ostale familije, pa ne čudi što su objave Anastasije Ražnatović često posvećene upravo njima.

Cecina ćerka Anastasija

Cecina ćerka Anastasija je istakla i da zvanično venčanje nije mnogo toga promenilo u njenom odnosu sa suprugom, kao i da su emocije Anastasije Ražnatović ostale iste:

– Taj papir ništa ne menja, isto nam je i pre nego što smo i nakon što smo potpisali papir. Život u Španiji je savršen, uglavnom mi porodica nedostaje. Biću ovde za mamin rođendan, ali već sutradan putujem. Nije mi težak život u koferima, ja sam sada više u Španiji, ali mnogo volim da dođem da vidim svoju porodicu.

Pročitajte i – Anastasija Ražnatović otkrila šta joj teško pada u Španiji – Oglasio se i Gudelj 

– Bila sam prinuđena u Sevilji da pričam na španskom jer niko ne priča engleski. Nije mi bilo teško da naučim imala sam predznanje iz telenovela – kaže Anastasija i dodaje da joj mama najviše nedostaje u Španiji, ali i srpska kuhinja:


Cecina ćerka Anastasija

Ceca i Anastasija RažnatovićATA IMAGES

– Mama mi najviše nedostaje, nas dve smo jako vezane. Mi smo kao najbolje drugarice, i sve što mi se desi prvo njoj javim. Non-stop smo na video pozivu, nekad sam i na ivici suza iako znam da je moj život sada u Španiji. Nedostaju mi i sarme, moj teča Cole me uvek iznenadi kad ja dođem i napravi mi sarmu.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/Bojan Vuković

Još iz kategorije