Ponovo zaljubljena: Ceca se ljubi sa poznatim muškarcem, uživaju zajedno u vili na Dedinju

19.01.2024

12:45

By

Ceca ljuta na Bogdanu i Veljka

Katarina Drajic/ATAImages

Ceca se ljubi sa poznatim muškarcem u svom domu

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović je uvek interesantna medijima, a najviđe sve zanima njen privatni život. Naime, dugo se spekuliše o tome da li je pevačica zaljubljena, a ona je u par navrata rekla kako nema ništa novo na njenom privatnom planu.

Ceca Ražnatović otkrila Anastasijine planove

Ceca se ljubi sa poznatim muškarcem- izazvala lavinu komentara u javnosti

Međutim, sada je u javnost isplivao jedan snimak koji je izneadio sve. Ona u jednom snimku koji se pojavio na mrežama ljubi muškarca poznatog javnosti.  Ražnatovićeva je poljubila mađioničara koji je bio gost u njenom domu kako bi za pevačicu i njenu porodicu izveo trik.

Pročitajte: Ceca Ražnatović pokazala novu zadnjicu u kupaćem kostimu- Evo kako sada izgleda pedesetogodišnja folk diva FOTO

Ceca se ljubi sa poznatim muškarcem

Od nje je mađioničar zahtevao da mu da svoj autogram koji je napisala na karti, a potom su oboje po jednu stavili u usta.

Ceca i mađioničar su se sa kartama u ustima i poljubili, što je sve iznenadilo. A nakon toga, mađioničar je pokazao da je karta koja je bila u Cecinim ustima završila u njegovim.


Svi su bili iznenađeni činjenicom da je Ražnatovićka pristala na ovaj trik, a članovi njene porodice nasmejali su se nakon ovoga.

Podsetimo, Ceca od smrti svog supruga Željka Ražnatovića Arkana nije eksponirala muškarce s kojima je bila u vezi izuzev Vlade Cvetkovića i Bogdana Srejovića.

Pročitajte: Jedva stoji na nogama- Ceca Ražnatović prvi put u javnosti nakon gubitka unuke, jedno svi komentarišu FOTO

Ceca se ljubi sa poznatim muškarcem

Nakon raskida sa Srejovićem svako je krenuo svojim putem, Ceca je nedugo nakon navedenog saopštenja otputovala na Maldive dok je Bogdan ostao u Beogradu sa svojom porodicom.

Veza Cece i Bogdana i dalje se provlači kroz medije, iako se on u srećnoj vezi sa bivšom učesnicom rijalitija Jovanom Ljubisavljević sa kojom uskoro planira da stane na ludi kamen, kako prenose domaći mediji.

Još iz kategorije