Ceca otkrila nepoznate detalje o Dinu Merlinu: Možda je on zaboravio, ali ja nisam

20.11.2023

11:11

By

Ceca Ražnatović i Dino Merlin

ATA IMAGES

Ceca Ražnatović i Dino Merlin su godinama sarađivali

Popularni pevač Dino Merlin je trenutno u žiži javnosti zbog spektakularnih koncerata u Areni. Mnogi su bili protiv ovog koncerta zbog njegovih navodnih ranijih izjavala, ali je on to sve demantovao.

Naime, u svom poslednjem intervjuu još jednom je demantovao da je ikada pričao loše o našem narodu, ali se dotakao i Svetlane Cece Ražnatović. Kako je tada otkrio, pesmu „Beograd“ pisao namenski za nju, iako se dugo pričalo drugačije. Sada se oglasila i pevačica, potvrdila ove navode, ali i otkrila još nepoznatih detalja o njihovoj saradnji.

Ceca Ražnatović i Dino Merlin

– Dino Merlin je za mene namenski napravio jednu pesmu, a to je ‘Zaboravi’. Kada smo se mi sreli kao što je on rekao, tada, zahvaljujući mom bivšem partneru koji ga je poznavao. Dino Merlin i ja smo se sreli u hotelu u Švajcarskoj, sećam se svake rečenice tada. Doneo je ‘Zaboravi’, koja mi se odmah dopala. Nakon toga mi je rekao: ‘Doneo sam jednu pesmu koja je duetska, ali ja ne mogu da je snimim zbog poznate situacije u tom momentu. Ali pošto ti imaš najspecifičniju emociju u glasu, mislim da ćeš ti jedina to znati da doneseš’. Meni je to jako imponovalo kada mi je on to rekao, pogotovo devojci koja ima 20 godina. Uzela sam pesmu ‘Beograd’, iako je bila duetska. Donela sam tu pesmu u Beograd, kod Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, međutim to se njima nije dopalo. ‘Zaboravi’ da, ali ‘Beograd’ ne. Međutim, ipak sam odlučila da na albumu ‘Fatalna ljubav’ ubacim pesmu ‘Beograd’. U svemu mi je pomogao Oliver Mandić, jer u tom trenutku nije bilo dela: ‘Ovo sećanje, ruši meni sve, moj Beograde, zagrli me…’. Tu smo dopisali muziku i tekst, sklopili smo sve i to je postao hit za sva vremena. To je istinita priča, možda je Merlin zaboravio, ali ja nisam-  započela je Ceca i priznala da je trebalo da ona i Dino Merlin ponove saradnju, ali do toga nije došlo.

Pročitajte: Nije ih štedela- Ceca rasplakala članove žirija u Zvezdama Granda, reakcija je burna

Ceca Ražnatović i Dino Merlin

– Jednom prilikom sam se nakon svega čula sa Merlinom, početkom 2000-ih. Trebali smo ponovo nešto da sarađujemo, međutim, posle se nikad nismo više čuli. Lepo smo pričali, razgovarali… Interesantno je da mi je sve pesme Dino poklonio. U trenutku kada su izlazile pesme, nisam smela da uzmem rizik na sebe i da ga potpišem. To jesu njegova dela i ne može niko da spori. Tada su bile usijane glave i nisam želela Merlinu da pravim probleme. Razmišljala sam da čoveka ne dovedem u bilo kakav problem.


Još iz kategorije