Progovorila o ukradenoj ogrlici: Posle 30 godina Ceca otkrila pravu istinu

19.02.2024

10:15

By

Ceca o ukradenoj ogrlici

Ata images

Ceca

Prvi put Ceca o ogrlici za koju se pričalo da je ukradena

Svetlana Ceca Ražnatović dugi niz godina je na estradi a oko nje bilo je mnogo priča među kojima je na početku bila i ta da je u jednoj emisiji kada je gostovala nosila ogrlicu koja je navodno bila ukradena. Međutim, 30 godina kasnije prvi put priča Ceca o ogrlici o kojoj se toliko polemisalo.

Ceca o ogrlici za koju se pričalo da je ukradena progovorila posle 30 godina

Oko toga koliko je mitova oko nje Ceca ne priča često, a sada je prvi put Ceca o ogrlici progovorila i to čuvenoj o kojoj se godinama pričalo.

– Svakodnevno. Ja ili nešto demantujem ili razbijam mitove ili neke urbane legende. Dobro, neke su pozitivne, ali u principu iritantne su ove negativne koje se tako razvlače decenijski. A znaš šta sam shvatila? Shvatila sam da u stvari onaj ko hoće da veruje u te budalaštine, gluposti i bljuvotine, on veruje. Pa možeš ti da mu pokažeš sto dokaza i da postaviš ispred njega on će da nađe razlog zašto neće verovati u to. I hvala svim onim ljudima koji nikada nisu poverovali u te budalaštine vezane za moje ime, za moju karijeru. Ne samo hvala, nego hvala im do neba – rekla je Ceca.

Ceca o ogrlici

CecaAta images

Pevačica je progovorila o jednom od mitova, a to je upravo onaj koji je u vezi sa ogrlicomu koju je nosila u jednoj emisiji pre 30 godina kod Minimaksa.

To gostovanje pratila je urbana legenda da je na sebi imala ukraden nakit. Sada je u javnosti osvanuo i snimak iz te emisije koji je sve demantovao, a Ceca je prvi put, ispričala šta se zapravo desilo.


– Ta priča je potpuno morbidna. Ima sto varijanti na temu. Zato što je morbidna, ne bih volela da sad u našem intervju pričam šta sam ja sve čula i kako sam čula. Što je najgore, to se nikada nije desilo i to apsolutno nije tačno. Ogrlicu imam i dan danas, nećeš verovati, sačuvala sam je zato što je stvarno prelepa. Tu ogrlicu sam ja kupila u Milanu kada sam išla po venčanicu – istakla je pevačica za „Telegraf“ i dodala:

– I naravno, pošto je Ceca Press stranica koja ima gotovo celokupnu arhivu mojih intervjua, sada su našli i taj intervju sa Minimaksom. Oni su to pronašli zato što se ta priča provlačila decenijama, prvo kroz rekla-kazala, sada naravno postojanjem društvenih mreža, to se i dalje širi, a u stvari je neviđena glupost, najklasičniji trač.

Ccea o ogrlici

Ceca sa ogrlicomPRESSCECA / YOUTUBE

– Ja sam naravno gostovala kod Minimaksa, to je bilo posle moje i Željkove svadbe. Tada su korišćeni pejdžeri preko kojih je publika postavljala pitanja za Minimaksove goste. A pošto sam ja bila čest gost kod Minimaksa i sve naše ekskluzive smo najavljivali kod Minimaksa, jer je bio naš kućni prijatelj i imao je posebno prijateljstvo sa Željkom, posebno sa mnom ga je gradio. Jer, ja sam kao devojčurak počela da gostujem kod Minimaksa  prisetila se Ceca i dodala:

– I tako, na pejdžer je stigla poruka da mi je jako lepa ogrlica i koliko sam je platila. I ja sam se zahvalila jer je nepristojno pričati o cenama i o ciframa. Zahvalila sam se gledaocu koji je to pohvalio i pitao. Nakon toga sam ponovo gostovala kod Minimaksa pa sam demantovala da se ta luda i bolesna situacija desila – da se uključila gledateljka i da je rekla „vi nosite ogrlicu od moje mrtve ćerke“, Bože me sačuvaj i sakloni, „koja je poginula u ratu“… Mislim, odvratno je!

PROČITAJTE I: Došla u tangama: Skandal u Zvezdama Granda, Ceca ustala i podigla haljinu FOTO

Ceca se zatim osvrnula na to da je rekla da neće da priča o tome, jer je i sada zgrožena.

– Prvo sam rekla da neću da ispričam ovo, ali evo, navedena sam pričom da kažem šta sam ja čula. I sad sam zgrožena. Naravno da se to nikada nije desilo, zato i nema ni snimka. Snimak ne može da nestane. Drugo, na tom snimku i Minimaks i ja demantujemo zajedno da se desila takva neka situacija. Ali, isto tako gledam po nekim komentarima, „ne, ne, ne, to postoji, to je sklonjeno…“. To su odmah teorije zavere. Ma kako da ne! – istakla je pevačica za pomenuti medij.

IZVOR: Telegraf

Još iz kategorije