Ceca ljuta na Bogdanu i Veljka zbog trudnoće: Kako su mogli to da mi prirede?

13.02.2024

12:48

By

Ceca ljuta na Bogdanu i Veljka

Katarina Drajic/ATAImages

Ceca ljuta na Bogdanu i Veljka zbog trudnoće

Kao što je već poznato Cecin sin Veljko Ražnatović i njegova izabranica Bogdana će se po  treći put ostvariti u ulozi roditelja. Bogdana će na svet doneti još jednog dečaka.

Ceca ljuta na Bogdanu i Veljka zbog trudnoće, sve priznala pred kamerama

U najnovijoj epizodi emisije „Ceca Show” folk diva otkriva kako se osećala kada je prvi put saznala da će postati baka, ali i kako je najstariji unuk Željko zove.

– Kada sam čula da ću biti baba i da će me zezati ceo Balkan, ja sam bila ljuta na njih sedam dana. Zašto su oni meni to priredili, a da me nisu pitali.

Ceca ljuta na Bogdanu i Veljka

Kad sam ga videla u bolnici, uzela ga u ruke, kad me pogledao, ja kažem: „Šta si ti moje? Duša, srce, ljubav”. To je ljubav neopisiva, obožavam ga.

Zamisli da mi kaže „Ceco, Ceco”, uopšte me ne zove baba. Sve zove baba, deda, sve… moju sestru Lidiju zove baba Lidija, deda Cole, samo mene zove Ceca – ponosno je ispričala pevačica.


Pročitajte: Novi život, nova pravila- Zorica Marković otkrila kako je smršala 15 kilograma, jedna stvar je ključna

Ova izjava Cece Ražnatović je odjeknula i izazvala lavinu komentara u medijima, a pevačica će se uskoro ostvariti i po treći put u ulozi bake. Ponosni roditelji su trećem dečaku odlučili dati ime Ilijan.

Ceca ljuta na Bogdanu i Veljka

Bogdana i VeljkoAta images

Otkako je upoznao suprugu Bogdanu Ražnatović, Veljko Ražnatović živeo je na relaciji Beograd – Titel. Ipak, kada su se venčali, bokser je odlučio da se preseli kod tazbine, kako bi bio dalje od gradske vreve i uživao u miru. Veljko i Bogdana uživaju u svom porodičnom domu gde deca imaju veliko dvorište, pa mogu da uživaju i da se igraju sa njima.

Ceca ljuta na Bogdanu i Veljka

– Provodim vreme sa porodicom u Titelu. Mi živimo na selu, imamo veliko dvorište. Kada smo u Beogradu odemo u zoološki vrt ili u igraonicu. Otkad ovako živim, mislim da mi je ovo najsrećniji period u životu – rekao je Veljko.

Još iz kategorije