Teška nezgoda: Pevačica Ćana pala sa mosta, polomila ruku i četiri rebra

20.12.2023

21:00

By

Ćanine lažne

Ćana pala sa mosta pa se teško povredila

Pevačica Stanojka Mitrović poznatija kao Ćana retko u javnosti govori o svom privatnom životu. Međutim, sada je otkrila situaciju koju niko nije znao.

Ćana pala sa mosta- iznela sve u javnost

Ipak, jedna situacija dospela je u javnost, a to je momenat kada je popularna pevačica pala s mosta. Ćana se sada osvrnula na tu situaciju, te otkrila da je tom prilikom polomila ruku i četiri rebra.

Ćana pala sa mosta

– To je bio neki letnji period, vezani nastupi, radila sam vezano dan za danom… Niti znam da li sam pošla ili sam došla. Bila sam jako umorna, htela sam da preparkiram auto i tu je bio neki mostić bez ograde. Ja sam lepo se parkirala i krenula. Međutim, neke dve žene su stajale gore, pitaju me: „otkud ti, sinoć smo bile na nastupu“. Ja sad gledam u njih, a idem tamo, zaboravila da je most. I samo sam nestala. Polomila sam ruku, skočni zglob i 4 rebra. Nisam ni stigla na tu drugu tezgu – rekla je pevačica kroz smeh, pa se osvrnula na situaciju u kojoj je umalo potonuo splav na kome je pevala.

Pročitajte: Ćana više ne liči na sebe, ovu promenu niko nije očekivao krije FOTO

Ćana pala sa mosta

– Da, to je splav bio. Bio je tu i Dragi Domić, završava pesmu, ja treba da pevam. Kad krenuo da tone splav od prevelikog broja ljudi. To je bio stampedo, ja nisam ni shvatila šta se dešava. Kaže mi jedan čovek: „beži bre“, kad ono pukao most. Mi smo pali svi u vodu. Dali su mi neku veliku motku da me povuče. Kad sam sa obale videla šta se dešava, to je kao Titanik. Zvala sam policiju da dođu da pomognu ljudima, udaviće se. Stigli su u roku od par minuta – prisetila se pevačica u emisiji Amidži šou.


Još iz kategorije