Brenin sin oteo lokal Zorici Marković, naneo joj štetu od 300.000 evra

07.12.2023

22:04

By

Brenin sin Viktor Zorica Marković tabloid star star magazin lepa brena sin viktor živojinović paparazzo

Bojan Vuković

Brenin sin Viktor ispred nosa maznuo lokal Zorici

Zorica Marković se prošlog leta raspitavala i planirala da iznajmi lokal kako bi otvorila restoran na Slaviji. Međutim, kada je čula da je Brenin sin Viktor u tom lokalu koji vredi 300.000 evra ubrzo posle toga otvorio svoj restoran, pevačica se šokirala i mnogo se naljutila.

Brenin sin Viktor

– Idem na Dif na plivanje i uvek sam posle toga dolazila u taj lokal na piće ili na ručak. Enterijer mi se mnogo dopao i delovalo mi je kao prijatno mesto. Kod konobara sam se raspitivala ko je vlasnik i da li znaju da li se izdaje, ali nikad nisam dobila odgovor.

Samo su svi odmahivali glavom bez konkretnih informacija. Onda sam ušla u Zadrugu i nisam znala šta se dešava u spoljnom svetu, sve to je bilo na čekanju dok se ne vratim, započinje priču Zorica koja je na tom mestu želela da otvori restoran sa posebnim konceptom.

Brenin sin Viktor

Brenin sin Viktor nije znao da je pevačica kaparisala taj lokal

– Posle sam saznala da je taj lokal samo tri meseca pošto sam se ja raspitivala iznajmio Brenin sin Viktor Živojinović, ali ne znam koliko plaća kiriju. Znam samo da je lokal mnogo lepo sređen i da je dosta para uloženo u njegov enterijer.


Pročitajte još i ovo: Ovako je Brena ucenila sina Viktora

Brenin sin Viktor je dobar i vredan momak, verujem da će to lepo raditi i bez mene. To je odlična lokacija i sigurno će uspešno raditi. Šta da kažem, želim mu uspeh u radu, nije kome je namenjeno, nego kome je suđeno, a izgleda da je baš Brenin sin trebalo da bude gazda u tom lokalu, a ne ja.

brenin sin viktor

Ko mi je kriv što sam ušla u Zadrugu, pa nisam ni mogla da zgrabim tu lokaciju. Zato ću sada da zakupim restoran, biće to kopija Lepeze, jer ljudi to traže od mene.

IZVOR: Star magazin

SLIKE: Star magazin

Još iz kategorije