Trudim se da ne plačem: Snežana Borjan progovorila o braku sa golmanom, više ne može da ćuti

16.05.2024

19:00

By

Brak Snežane Borjan

ATA IMAGES

Snežana Borjan

Brak Snežane Borjan nije uvek idealan

Brak Snežane Borjan do sada nije imao nikakve poteškoće. Naprotiv, ona i njen suprug Milan Borjan važe za par kojem bi svi pozavideli. Međutim, sada je lepa Snežana Borjan otkrila da i njima naiđu lošiji dani, ali i da oboje to shvataju kao normalnu pojavu.

Brak Snežane Borjan priželjkuju mnoge dame čak i kada u njemu ima trzavica

Naime, brak Snežane Borjan mnogi smatraju za ideal i primer harmoničnih odnosa među poznatima, ali kako ona sama kaže, čak ni kod nje i Milana nije idealno jer je golman napustio porodični dom zbog fudbalskog angažmana i nije uvek uz najmilije.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

– Milan je proglašen za najboljeg golmana Slovačke i prima nagradu. I dan danas je teška razdvojenost, Milan se vraća u nedelju i ne postoji srećnija žena od mene što će on u Srbiji provesti naredne dve godine. Suze su potpuno okej, ali trudim se da ne plačem kada se razdvajamo. Kada dođu loši periodi, nakon njih uslede dobri. Sin je jako ponosan na mamu – izjavila je supruga poznatog golmana Milana Borjana koji takođe ne krije koliko mu nedostaju najmiliji, pa je nastavila:

Pročitajte i – Pršti od glamura – Svi detalji Kaćine i Gobeljine svadbe

– Poslednjih godinu dana mi je bilo jako teško da uskladim posao i privatan život zato što Milan nije bio tu. Imam pomoć u kući oko svih obaveza, ali sve ostalo je na meni. Normalno je da radim sa sinom zadatke, pomažem mu, to je obaveza svake majke, a tu je i ručak, vozim ga i dovozim iz škole… Ja sam najbolja kuvarica i to je moj deo posla koji mi je zadovoljstvo jer sve što radim za porodicu mene čini srećnom i ispunjenom ženom i mamom – zaključila je supruga Milana Borjana.


 

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije