Ništa nije kao što izgleda! Mirka Vasiljević progovorila o braku sa Vujadinom: Mnogo se svađamo..

29.03.2023

22:03

By

Mirka Vasiljević oprostila Vujadinu prevaru

Brak Mirke i Vujadina intrigira domaću javnost, ovo je razlog

Mirka Vasiljević i njen suprug Vujadin Savić važe za jedan od najskladnijih parova sa domaće javne scene. Budući da par živi mirnim životom, daleko od radoznalih pogleda, malo ko bi poverovao da je njihov rastanak na vidiku. Ipak, priče o krizi u braku ovih dana su sve glasnije.

Brak Mirke i Vujadina pod lupom!

Gostujući u emisiji „Chit Chat” slavna glumica otvorila je dušu o svom braku, pa otkrila oko čega se najčešće svađa sa mužem.

– Mi smo se ceo život zajedno, nekako smo se uvek jedno drugom pojavljivali. Kao deca smo letovali na istim mestima, pa eto i te probe folklora sam imala u njegovoj školi, pa smo se i tu sretali. Išli smo zajedno u srednju školu. Nije to bilo konstantno druženje, ali smo se, eto, sretali. Nas dvoje smo isto godište pa smo i na ista mesta izlazili, a i isti fudbalski klub nas je spajao – počela je priču Mirka, pa otkrila koliko se sada njeni razgovori sa Vujadinom razlikuju u odnosu na početak veze:

Pročitajte: Kriza u braku – Mirka ucenila Vujadina, ako ovo ne uradi – gotovo je FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Savic Vujadin (@savicvujadin)

– Naši razgovori su se mnogo promenili. Prvenstveno se sada bolje poznajemo, on je emotivno zreliji, ja sam emotivno zrelija, sad imamo i decu i mnogo smo više postigli u životu. Više se ne prepiremo zašto se neko nije javio posle prvog poziva ili tako nekih stvari koje možeš čuti od tinejdžera. Glupo bi bilo da se sada oko toga svađamo. Ali dokle god da se svađamo oko gluposti na pravom smo putu. Ako možemo kad prođe bes da se nasmejemo tim svađama znači da mi problema nemamo. Najvažnije je da oboje znamo da spustimo loptu, kada sam ja više kriva – popustim, kada je više kriv on, onda on popusti – kaže ona.

Pročitajte: Mirka Vasiljević u lošim odnosima sa svekrvom – Ona jedno misli drugo kaže, dosta je FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Savic Vujadin (@savicvujadin)

Brak Mirke i Vujadina stabilan je i čvrst, a porodičnu idilu ništa ne može da pokvari. Ipak, Vasiljevićeva priznaje da malo ljubomore ne može da škodi već da ona pokazuje da emocije među partnerima i dalje postoje.


– Mislim da je Vujadin više ljubomoran. Ja sam uvek samo rad, red i disciplina pa nema ni puno razloga da bude ljubomoran, ali deluje mi kao da je on. Mislim da sam ja malo tolerantnija – zaključila je.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije