Veliki preokret: Duško i Karleuša obavili važan razgovor, evo šta su odlučili

31.12.2023

12:00

By

Izvinjenje Jelene Karleuše

Jelena Karleuša

Brak Karleuše i Tošića je još uvek aktuelna tema u javnosti

Jelena Karleuša je pred kraj godine otvorila dušu i priznala da sa Duškom Tošićem živi pod istim krovom samo zbog dece, ali da je ubeđena da on nju više ne voli, dok ona i dalje ima emocije prema njemu.

Brak Karleuše i Tošića

Brak Karleuše i Tošića se često komentariše

Nakon toga, Tošić je bez reči otputovao u Monte Karlo, a čim se vratio on je sa Jelenom obavio ozbiljan razgovor prvi put posle godinu dana. Kako saznajemo, njih dvoje su tek sada pokušali da nađu kompromis kako više ne bi bilo stresa i svađa u njihovoj zajedničkoj kući.

Brak Karleuše i Tošića

– Duško je video koliko je Jeleni bilo teško kada je pričala o njihovom odnosu, nije hteo da komentariše ništa, već je otišao u Monte Karlo zbog posla. Kada se vratio, hladne glave je rešio da popriča sa Jelenom. Njih dvoje su se dogovorili da više ništa ne iznose javno o njihovom odnosu, te da sve probleme od sada rešavaju razgovorom u četiri oka.

Osim toga, dogovorili su se i da se više ne svađaju u kući zbog njihovih ćerki, a da svaki problem koji se pojavi pokušaju da reše u datom trenutku. Njima su sada ćerke najvažnije, zato su i rešili da žive u miru i da imaju normalnu komunikaciju. Tada su odlučili i da Božić proslave svi zajedno u kući što će Atinu i Niku najviše da usreći”, kaže naš izvor upućen u dešavanja i dodaje:


Pročitajte: Karleuša će poludeti kada ovo vidi- Duško Tošić pokazao novu ribu, isplivala prva fotografija FOTO

Brak Karleuše i Tošića

– Imali su baš tešku godinu iza sebe i shvatili su oboje da je najbolje da spuste loptu. Iako su zajedno živeli i do sada, osećala se velika tenzija u kući, jer oni uopšte nisu komunicirali. Razvod više niko od njih dvoje ne pominje, pa će pustiti vreme da pokaže šta će biti- završava naš izvor.

Još iz kategorije