Dženan Lončarević 15 godina vara suprugu: Pevač vodio paralelni život, javnost u šoku

15.04.2024

10:04

By

Brak Dženana Lončarevića

ATA IMAGES

Dženan Lončarević

Brak Dženana Lončarevića nikad nije bio tema medija niti u centru skandala

Kako su sinoć preneli svi domaći mediji, pevač Dženan Lončarević  razvodi se od supruge Smire nakon 25 godina zajedničkog života. Supruga Dženana Lončarevića pevača je upoznala pre nego što je postao velika muzička zvezda, venčali su se u periodu 90-ih, međutim, sve do sada brak Dženana Lončarevića nije bio u fokusu medija i javnosti.

Brak Dženana Lončarevića sklopljen je davnih devedesetih, pre njegove popularnosti

Dženanova supruga Sabina potvrdila je medijima da se razvodi od pevača, a osim toga, sada su u javnost dospeli i pikantni detalji vezani za brak Dženana Lončarevića. Naime, sve do sada nikada se nije ništa pisalo o ženi poznatog pevača, kao ni o njihovo dvoje dece, jer sam Dženan nije hteo da ih eksponira, međutim, sada je obelodanjena šokantna istina o navodnom paralelnom životu pevača zbog čega se navodno Dženan Lončarević razvodi.

Brak Dženana Lončarevića

Dženan LončarevićATA IMAGES

– Tačno je da se razvodimo. O svemu što bude usledilo, odlučivaće sud. Za sada nije zakazano prvo ročište. Ne mogu unapred da govorim o ishodu jer 25 godina zajedničkog života nije malo, a imamo i dvoje dece. Nažalost, u današnje vreme nismo ni prvi, ni poslednji kojima se to dešava – izjavila je Samira za „Pink.rs“, a kako su naveli izvori bliski ovom paru, brak Dženana Lončarevića biće razveden na njegovu inicijativu i zbog, navodno, druge žene s kojom je u vezi.

Pročitajte i – Još jedan rastanak na estradi – Razvodi se Dženan Lončarević, isplivali detalji u javnost

– Znam i Samiru i Dženana, pogotovo nju, ma još od kada se rodila. Živela je život koji ja uopšte nisam mogla da shvatim. Čuvala je njegovu mamu, decu, a on peva, dođe kad hoće, radi šta hoće. Pre nekoliko godina uhvaćen je sa nekom ženom u Beogradu, priča se da s njom živi već 15 godina, bio je taj snimak. Međutim, on je tada uspeo da ubedi suprugu da mu je to saradnica, a Samira mu je verovala – rekao je izvor za „Telegraf“ i dodao da je uprkos svemu navedenom razvod Dženana Lončarevića šok za sve u Prijepolju odakle je pevač rodom.

Pročitajte i – Kad naljuti Filipa, Prija ima specijalan trik – Aleksandra pokazala kako je omađijala supruga

Podsećanja radi, Dženan nikada nije hteo da govori o ženi i deci i bio je i te kako izričit što se tiče privatnog života i medija:


– Ne govorim o svom privatnom životu, zato što je privatan, ljude zanima moja muzika i tako treba i da ostane – istakao je Lončarević svojevremeno.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije