Neće više da ćuti! Aca Ilić otkrio pravu istinu o braku sa Biljom: Bilo je tu svega, sada je gotovo…

26.12.2022

21:00

By

Venčanje Biljane Jeftić i Ace Ilića

Dragan Gajić

Bilja i Aca

Brak Ace Ilića i Biljane Jevtić je glavna tema u medijima

Aca Ilić prisetio se turneja na koje je odlazio sa svojim kolegama, pa otkrio šta im je u vreme kada su na nastupe putovali ceo dan bila glavna zanimacija.

– To su vremena koja su prošla i kada nešto prođe, treba se nostalgično sećati, ali pitanje je danas da li bi to bilo uspešno. Mi smo pevali za aplauz, verujte. Niko tu nije pitao koliki nam je honorar i kada će da nam se uplati, ne… To je bilo druženje, mladost, svaki dan dva koncerta. Ceo dan smo putovali autobusom i tada smo igrali tombolu. Obrnemo tri ture tombole, ceo dan putujemo, pa se posvađamo… To je sve bilo lepo, a bile su tu i neke ljubavi – rekao je Aca za Grand Online, pa dodao:

Pročitajte: Vreme je da javnost sazna – Biljana Jevtić i Aca Ilić progovorili o razvodu, ovo niko nije očekivao

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Aca Ilic (@aleksandarilicofficial)

– Neke ljubavi su se održale, neke nisu, ali Bože moj, to je sve život – kaže pevač koji je na jednoj od turneja upoznao ljubav svog života. Brak Ace Ilića i Biljane Jevtić odoleo je brojnim izazovima, a folker je otkrio šta je pomislio kada je prvi put ugledao sadašnju suprugu.

Pročitajte: Ništa nije kao što izgleda – Reči Biljaninog i Acinog sina otkrile istinu o porodičnim odnosima FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Aca Ilic (@aleksandarilicofficial)

– Pomislio sam: „Kako lepa devojka! Ko li je ona?“ Upoznali smo se u Kragujevcu 1983. godine, ali su nam se putevi ukrstili tek 1986, kada smo radili jednu zajedničku turneju. I od januara 1986. godine do sada smo zajedno i ostaćemo do kraja života. Iz te ljubavi rodio se Ivan, naše najveće blago. Mi živimo lepo. Možda naš život nije zanimljiv novinarima, ali nama i te kako jeste – zaključio je on.

SLIKE: Gaja

Još iz kategorije