Tanja mora hitno da se leči: Zbog ove bolesti se naglo ugojila

20.01.2024

20:01

By

Bolest Tanje Savić

Bolest Tanje Savić zabrinula porodicu

Tanja Savić već neko vreme vodi bitku sa kilogramima i mnogi komentarišu da se opustila od kada se zaljubila u Muhameda. Međutim, pevačica ima zdravstveni problem jer joj je poremećen rad hormona i štitne žlezde, pa često ima napade gušenja.

Bolest Tanje Savić

Bolest Tanje Savić ne prestaje da se komentariše

– Tanja se nije ugojila zato što jede, već ima veliki problem. Nešto sa hormonima nije okej, ona je išla kod lekara i dobila je terapiju, ali i dalje nije dobro. Ugojila se osam kilograma za mesec dana i njoj je to veoma smetalo. Celog života je bila vitka, čak i posle dva porođaja imala je super liniju. Stvarno se nikad nije mučila sa dijetama i sada joj je ovo teško palo, a zbog lošeg rada štitne žlezde često ima gušenja i ne može da uhvati vazduh punum plućima. Mislim da su joj se hormoni poremetili od lekova koje je pila kada su joj prepisali terapiju zbog problema sa grlom“, kaže izvor blizak pevačici i dodaje:

Pročitajte: Više ništa ne krije- Tanja Savić podelila snimak sa dečkom Muhamedom, roditelji van sebe od muke

Bolest Tanje Savić

-Ona je emotivna, teško joj padaju ružni komentari, a bilo ih je. Pisali su joj po instagramu kako se opustila, kako se ugojila, kako mora da smrša… Bilo je komentara kako se opustila od kada ima dečka, čak i onih da će je Muhamed ostaviti ako ne smrša… Niko ne zna zbog čega je dobila kilograme, baš ljudi umeju da budu surovi. Hvala Bogu rešila je sada problem i vraća se na staru kilažu, rekao nam je izvor blizak Tanji.

Još iz kategorije